mare87

Donator
 • Števec vsebine

  166
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  2

mare87 last won the day on March 28 2016

mare87 had the most liked content!

Ocena v skupnosti

98 Dobro

O uporabniku mare87

 • Naziv
  Donator

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  okolica Maribora
 • Volan
  Logitech G27
 • Stopalke
  G27
 1. Ok, jaz bom nehal gledat pred startom raje 😀
 2. Dez... bomo gledali za nazaj?
 3. Detajli na asfaltu in pa krošnje zgledajo v nulo, grafično res lepa.
 4. Bom kratek tokrat. Po hladno mlačnih kvalifikacijah, ko so se gume slabo ohlajale glava pa pregrevala, dobro začel dirko. Ni smelo it narobe glede postankov in tud ni šlo, če bi šlo bi se kr sam z saj sma z Gašperjem obdelala taktične zamisli, tud avto je bil spet po njegovi zaslugi optimalno nastavljen. Edina večja napaka se mi zgodila v glavni dirki, falil braking in je šlo wide pred Pavškom, s katerim sma imela podobni dirki, mini dejavu. Čestitke Dizel in Alen za motivacijo, zdaj pa grem gledat posnetek da vidim kaj je bilo z teammatom.
 5. Lepa gesta
 6. Bravo Alen, nori časi. Malo smo popustili v GT2, sam sem enkrat oddriftal v zid, parkrat v pesek in nekaj drsenja, ki je popestrilo šviganje Poršejev mimo nas. Trudil sem se, da čimprej spustim vas tahitre mimo, mislim da bi kar uspevalo, razen mogoče kakih 2 situacij. Gume so ble nak oncu obeh stintov čist pri koncu, časi + 3 - 4 sek in avto na meji voznega, vseeno boljše kot 2 menjavi, Corovci so nas lepo ownali z Medium drugi stint. Nak oncu me za malo prehitel Darren s sovjim Ferrarijem (karma). Me res zanima celotno dogajanje, sam sem se malo oklepal Gorana, ki mi je dobro sledil, potem pa samevanje :\.
 7. Odpeljal prej, na začetku pomoje precej penzionersko, na sredini že preveč pogumen, na koncu pa me streznile razmere na cesti, nivek dobro začinil s "politim oljem" :). Gl, za mene lep sprint in zanimiv avto.
 8. Pridem odpeljat za fun. Bo lep izziv ostat na cesti.
 9. Bom Beflo, da bo bolj zanimivo :), hvala.
 10. Noraaaa dirka, vsega malega na žaru za mene. Q: ciljal na en hotlap, žal bil premalo zbran in je šlo v ograjo R: Od zadaj se prebijal počasi naprej, sledil Mclarnom (Pavšek, Zupan), prišel naprej, potem v 4tem krogu pa sledil eco mode (šparanje bencina do pitstopa). Zmes počohal ograjo in plačal globo - gremo dalje. V sončnemu zahodu asfalt začel limat in tudi krogi se izboljševali. Spet šparal na bencinu () in zadrževal za sabo Pavška, potem Murn naredi 360, hmm 4 mesto not bad. Bližajo se zadnje minute, Ferrari pa vedno bolj žejn. Na koncu ravnine bil nervozen in razbil sprednji del in skrivilo obojne obese. Ja nič gremo v bokse, 15l bo ziher dovolj za 3 min, ne vem po kaki logiki so inženirji narobe računali v ekipi. Čas se izteče smo že v 17. krogu tanka še za 0.5 kroga, čas za baterijski način. Bencinski motor na idle obratih, na delu sklopka in menjalnik, ter božanje pedal, mimo leti Murn. Čez reklamo Audi R8 na ravnini 0.0l, panika. Mayday! Mimo Eršte, klic sos Božotu, ki mi pomaga čez cilj. Hvala ti, naslednjič ppridemo z drugimi inženirji :D. Podium pa čestitke, tud vsem ki smo sploh odpelali, si bo dirka za zapomnit.
 11. Moja sestava: https://www.mindfactory.de/shopping_cart.php/basket_action/load_basket_extern/id/759c13221ef14a34937d10a15238bdf0d4a30b54e321979332e Plata ni ne vem kaj (treba preverit če ti zadostujejo priključki), grafično bi lahko tud kako rx480 not stisnil, jaz bi nekaj takega ker trenutno na bolhi ni nič pametnega. Poleti pridejo 4 core ryzen od amdja, ki znajo razturat, bojo tu okrog 150.. aja pa poštnina od tu je 20e brez ohišja (se plača posebaj)
 12. Enako, 5 je za moje kg preveč, to je že 2,5L skupaj, sem pa za če se bo testiralo.
 13. Iz mojega arhiva sem zbrskal to: https://dl.dropboxusercontent.com/u/20903537/Slovenski_radar_v1.00.rar Btw, nisi našel bolj primernega nicka?
 14. Super je blo, žal mi v r2 ni uspelo zadržat speeda gonzalesa Se vidimo na naslednji.
 15. Verjamem, da zna bit na tribunah noro zaradi resonance, rešitev -> čepki, večina jih uporablja v zaprtih prostorih na večjih koncertih ipd., če si pred zvočniki. Nekaj so nizke frekvence, nekaj pa ko ti mrcvari ušesa tak kot komar :), zaenkrat je za tv prenos velik minus.