mare87

Donator
 • Števec vsebine

  177
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  2

mare87 last won the day on March 28 2016

mare87 had the most liked content!

Ocena v skupnosti

115 Zelo dobro

O uporabniku mare87

 • Naziv
  Donator

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  okolica Maribora
 • Volan
  Logitech G27
 • Stopalke
  G27
 1. Pridem, bo šofer pač dobil druga navodila
 2. Pridem po skodelico, pa da se avto malo razlaufa, bom pa verjetno hitro pičil domov, tud ne bom fural karta, tak da lahko nekdo namesto mene, jaz pa bom z veseljem spremljal :).
 3. Se odjavljam.
 4. Pridem pogledat, kak dolgo bom zdržal še ne vem, če povem da komaj pišem in čutim tipke pol verjetno že dosti povem
 5. Vir pokazala vse svoje čare, heh. Ni mi jasno kaj se zgodilo v prvi dirki iz desnega v levega vse nekam temno in je šlo v malore, potem pritiskal na polno, malo rallyja, fajn bla.
 6. Respect @AliBuggy, uspelo ti je najt pravi balance med hitrostjo in previdnostjo! Začelo se je z grmičkom, ki mi je pobral kar nekaj časa, na sredini nekaj uspevalo, na koncu pa še ostal brez ene gume in pošteno zašvical :). Kljub temu, da sem od četrtka čist brez energije sem naredo en video za tiste, ki še boste vozli. Se vidimo na naslednji.
 7. AMS + DLC
 8. Katastrofa za konec. Q dober, dirko pa čist zasral po nepotrebnem. Na začetku se kadilo od Gašperja, potem pa še jaz malenkost pobožal Erika, sorry. Po tretjem krogu grem v bokse po dodatnih 20l, nikakor ne prime naprej nazaj, #$$#<5<$, pozabil na esc, gremo še en krog, try nr2, nope, ok kdaj hudiča bote pripravljeni, poskus št. 3 uspešen z esc... Sem zgubil za cel krog, spustil hitrejše mimo, se malo vozil za Božotom, potem ga prehitel, sreča še malo Marjana, malo offroda probaval, mi šlo še kar na smeh po šoku z boksi.. Počakal še Gašperja, ki je delal burnoute in na koncu še dohiteval Kurenta. Ja ni kaj, Kunos FO, škoda za skupno uvrstitev, drugače pa bravo vsem, bilo je zanimivo, vsega po malem, vsekakor pa dobra šola.
 9. Im in
 10. Trenutno je AMS 41e, sam bom počakal da bo spet 36-37e, računam nekje začetek aprila, mogoče maj,..
 11. Ok, jaz bom nehal gledat pred startom raje 😀
 12. Dez... bomo gledali za nazaj?
 13. Detajli na asfaltu in pa krošnje zgledajo v nulo, grafično res lepa.
 14. Bom kratek tokrat. Po hladno mlačnih kvalifikacijah, ko so se gume slabo ohlajale glava pa pregrevala, dobro začel dirko. Ni smelo it narobe glede postankov in tud ni šlo, če bi šlo bi se kr sam z saj sma z Gašperjem obdelala taktične zamisli, tud avto je bil spet po njegovi zaslugi optimalno nastavljen. Edina večja napaka se mi zgodila v glavni dirki, falil braking in je šlo wide pred Pavškom, s katerim sma imela podobni dirki, mini dejavu. Čestitke Dizel in Alen za motivacijo, zdaj pa grem gledat posnetek da vidim kaj je bilo z teammatom.