ingange

Donator
 • Števec vsebine

  384
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  22

ingange last won the day on March 12

ingange had the most liked content!

Ocena v skupnosti

362 Zelo dobro

O uporabniku ingange

 • Naziv
  Donator
 • Rojstni dan 29. 07. 1979

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Maribor
 • Volan
  OSW
 • Stopalke
  Ni podatka

Zadnji obiskovalci profila

932 ogledov profila
 1. Naj se vsi dobijo na en dan da bojo pogoji isti in prav tako naj vozijo na istih gumah . Pol pa se naj najhitrejši tolče po prsih .
 2. Sem malce potestiral danes in je nora kombinacija . PS je možno omogočit,da ko si sam na serveru resetiraš sejo oz preskočiš kakšno . Danes sem hotel sprobat en long run pa ni šlo reset session ,da bi imel več časa .
 3. Goran Tuš Porsche 911 RSR 2017 Termin vseeno
 4. Če bo organizirano predaleč iz centralne slo. bo udeležba precej skromna . Že lansko "druženje" je bilo bolj formalnost kot zabava . Za tiste ki ste kolegi v privat življenju je bilo ok ostali in tanovi pa smo capljali malo na okoli in se postavljali od ene skupine neznancev do druge brez da bi vedeli kdo je kdo . Čisto odkrito povedano sem iz lanskega srečanja odšel z mešanimi občutki dokaj razočaran .
 5. Tudi meni ne bo zneslo natrenirat te proge. Pa še počutje je na dnu, malo zdravje jeb_. Se odjavljam.
 6. To mika tudi mene . Če se rabijo kanditati za sprobat am in .
 7. P: Končno našel dokaj hiter in stabilen setup . Časi vrhunski po mojih standardih . Q: Gremo na vse ali nič . Na koncu mi ni uspelo sestaviti odličnega kroga je bilo še rezerve cca 0.3 sec ampak vseeno vrhunsko 7 mesto . R: Start: Skadi so kot da so dizli narobe tankali . Ko se razkadi pribremzam v T1 na 4 mesto . Končno imam pace da se borim za solidno mesto v dosegu točk. V četrtem krogu se zalepim na izpuh Eriku in na zaviranju prehitim na 3 mesto .Ves čas me preganja Tomaž in v 7 krogu pregrobo zajaham na robnik in me zasuka . Prehiti me vlakec ki sem ga zadrževal za seboj in boj nadaljujem na 12 mestu . Napičen ker sem vedel da sem hitrejši in ker sem resnično želel dobro uvrstitev zasledujem vlakec . Po par krogih jih ujamem in ko po startno ciljni ravnici precenim širino proge poletim med pesek in uničim zadnje gume . Po postanku sva se lepo podila z Gašperjem , dokler ni odnehal . Nato mi je začel greniti življenje Aleš . Jaz pa sem bil globoko v kalkulacijah . Vse je kazalo da mi bo zmanjkalo goriva za zadnji krog . Vsega je bi kriv testni voznik ki ni odpeljal celotne dolžine dirke ! Zanesli smo se na provizorišno obvestili na pit wallu da bi dirka naj trajala cca 34 krogov . Za ziher smo računali cca 40 , no izkazalo pa se je da bi bilo potrebno tankat za cca 41 . Končno 9 mesto je soliden rezultat z grenkim priokusom . Vem da bi lahko končal višje , pa še vodilni v dirki je sandbagal zadnji krog , morda bi v zadnjem krogu kdo ostal berz benza . Super je bilo . Ne vem zakaj toliko nerganja glede tega HD prvenstva . Hvala organizatorjem , kapo dol !!! Komaj čakam na naslednji champ . PS Rabi se nov team mate za naslednji champ . Ni lahko biti one man team . Prav zavidam kako so ostale ekipe porihtane , treningi , setupi ,testiranja , skupne priprave ..... Hvala in čestitke tudi dizlom ki so me pustili trenirati na njihoivh serverjih in snitim sekiram ki so brez težav podelile setup na kakšni driki.
 8. Se opravičujem ampak sem se zalepil pred tv motogp
 9. Dirka je bila sama ena borba, da ne zaspim polek. Mogoče sem preveč pričakoval. Na naših dirkah se vsaj kaj dogaja.
 10. Kaj to pomeni da imamo lahko endurance dirke ko si 2 ali več voznikov deli en avto ? - Added car Steam ID sharing in entry list: each car in the entry list can feature multiple GUIDs. Players can share that car (one at once). The name inserted in the entry list is used as driver name.
 11. Z pravimi nastavitvami se iz njega iztisne varno tudi 26Nm po tomotovih besedah . Je pa že 20 owerkill tak da .........
 12. Nič jih ne zastopim kaj je šlo narobe v tistem posnetku ? Zgleda kot da sploh ni zaviral . Pa še en :-)
 13. Rešeno . Sem probal z vsemi mogočimi nastavitvami pa ni bilo bolje . Pol mi ni ostalo več druga kot da kot budalo ponovno pritegnem vse vijake . In to je to . Mehansko se je povzročal ta hrup . Škoda da nisem posnel ker je prav neverjetno kakšno resonanco je dobil .Sin je včeraj spal 3 sobe stran in ga je zbudilo ko je zrenčal volan . DD je oddajal neke mikro vibracije ko avto miruje in ti drobni sunki so bili dovolj da je ves mehanizem zaradi teže volanskega obroča oddal kontra sunek in v trenutku je prišlo do resonance in ga nisi več vstavo pa bilo kaj delaš celi sem se gor naslono pa ni pomagalo . Ko pa sem uporabljal leseni F1 volan pa do tega ni prišlo ker les sam po sebi vpija nekaj tresljajev povrh pa je še ultra lahki .
 14. Lepo bi prosil za pomoč . Težava : Ko na DD namestim tavelik kovinski obroč preko quick release mi nastanejo neke vibracije ko sem v igri in v avtu . Težko je pojasnit . Taki mikro treslaji da povzročajo tolko male vibracije in nastaja zvok , prav poje in je nemogoče vozit . Ko je bil volan direktno privijačen na vola , brez quick release ni bilo težav . Je pa to bilo pred tistim upatom ki ga je @alkoro omenil . Rešitev na katero sem pomislo je da še spremenim kakšen parameter controls.ini . Ampak o tem premalo vem . Morda kdo ve več in mi prosim svetuje kaj spremenit . To je defoult tam najt : [FF_ENHANCEMENT] CURBS=0.56 ROAD=0.46 SLIPS=0.46 [FF_TWEAKS] CENTER_BOOST_GAIN=0 CENTER_BOOST_RANGE=0.1 MIN_FF=0 [STEER] AXLE=0 DEBOUNCING_MS=200 FF_DAMPER=0.99 FF_GAIN=1 FILTER_FF=0.02 JOY=1 LOCK=1080 MAX=0 MIN=0 SCALE=1 SPEED_SENSITIVITY=0 STEER_FILTER=0 STEER_GAMMA=1(
 15. Moji problemi pa so v obratni smeri. Lepo sem se navadil bremzat z levo na simulatorju. Ko pa sem bil na testni vožnji z GT86 in je bila avtomatik sem probal bremzat z levo in bremza je bila peresno lahka. Tak me je zalimalo da sem skoro z glavo po šipi vsekal.