Skoči na vsebino

ingange

Donator
 • Števec vsebine

  430
 • Donacije

  30,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  23

ingange last won the day on October 16

ingange had the most liked content!

Ocena v skupnosti

391 Zelo dobro

O uporabniku ingange

 • Naziv
  Donator
 • Rojstni dan 29. 07. 1979

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Maribor
 • Volan
  OSW
 • Stopalke
  Ni podatka

Zadnji obiskovalci profila

1 169 ogledov profila
 1. 2. Road America - 15.10.2017

  Eko pa še moj report . Na dirko sem se res dobro pripravil . Od peljal sem veliko krogov in tudi 2 celotni dirki proti Ai. Kolko sem samozavesten se je videlo na na practice ko sem na SS postavil zame zelo soliden čas. Q . Malce pohlepno sem se odpravil iskat svoje mesto kar na SS . Prvi poizkus sem uničil sam ke rmi je odneslo zadek . Drugega dem prekinil ker mi je ginetta prekrižala pot na neprimernem delu in v tretjem sem hotel preveč ter na izhodu zapeljal z 2 kolesoma na travo . P15 je bilo kar realno za to kar sem prikazal. R: Nori start ! Mislim da sem pridobil 3 mesta , pol pa ne vem najverjetneje je bila krivda na moji strani počasi prečkam cesto na levo ker je bilo ogromno prostega prostora , da bi lahko lepo zaviral v t1 , pa me zadek počasi prehiti . Čutiti ni bilo nobenega dotika , fizika pa je kazala kot ,da me je nekdo ozadaj malce potisnil oz ,da sem se nekomu z zadnjim delom naslonil na odbijač . Moram pogledati replay . Ustavila me je stena in večina avta je bila živo rdeča . Ampak predali se ne bomo . Gasa pa lovit kar se ulovit še da. Kaka 2 kroga sem potreboval , da sem se prebil skozi Ginette . Pa v lov za Marjanom . Ampak škoda na avtu ni dopuščala , da priključim . Kličem v boxe da creew cheef skalkulira kako hitro lahko obiščem boxe in da bom imel še vseeno dovolj goriva da zaključim dirko z enim postankom . Pubeci so naračunali da bi to lahko bilo izvedljivo šele v 13 krogu . Do takrat se je šlo samo za minimaliranje škode . Po daljšem postanku na katerem so zamenjali celoten aeropaket , pa gasa . Precej je bilo prometa , eni so zelo lepo pustili naprej z nekaterimi smo malce zgubljali čas ampak po 22 krogu je blio očitno , da brez večje napake konkuretov "Marjana" ne bo šlo priključit . Popuščanja seveda ni bilo peddal to the metal do zadnjega kroga . Zelo mi je žal , da sva imela z Žanom kontakt v T1 ko sem ga prehiteval ker je zaradi tega izgubil pozicijo . Ginette so zavirale zelo pozno in prav zaradi tega sva po moje prišla en ob drugem v T1 . Zelo je težko precenit kako bodo ostali reagirali , včasih bi jih z veseljem sledil še kak ovinek in nato prehitel , pa te spuščajo za vsako silo , spet drugič pa misliš , da se je umaknil pol pa se bori za ovinek kot da je zlato na drugi strani . Tak je bilo na koncu z Itamar Yativ . Z Darenom sta bila čisto skupaj , Daren me je spustil naprej brez problema Itamar pa je ostal na gasu pune tam po neskončnem desnem ovinku in sva bila drug ob drugem skoraj do zadnje kombinacije . Vse čisto tak da vsaka čast , pravim samo , da je težko predvidevat kako bo nekdo reagiral . Ampak gledano kot celota je bila dirka izjemna in sem noro užival . Vsa umikanja počasnejših so bila korektna , lepo napredujemo . Tudi PLP ni bil prestrog in ni nerazumno kaznoval . Še več takih vikendov !
 2. 2. Road America - 15.10.2017

  @silicijeva dolina Dobrodošel !!! Dolgo je nazaj ko sma kaj skupaj odpeljala . @enjoyer83 Ja mi je pisal . Sem se mu opravičil in razložil , da mu nikakor nisem hotel ukrasti kakega voznika ampak da sem ciljal na tiste ki ne vozijo v njihovem champu in bi radi malce potrenirali za naslednjo dirko . Sej nima veze , mišljeno je bilo dobro izpadlo pa je kr nekaj .
 3. 2. Road America - 15.10.2017

  Sem napisal na Core . ampak oni imajo danes svojo dirko tak da bomo vidli če še kdo pricaplja zraven . Če bomo pa samo 3je pa tudi nič hudega . Kaj deluje skip sesion na srverju ?
 4. 2. Road America - 15.10.2017

  Recimo ob 9h start pa pride kdor pač pride . Morda bi bilo dobro še na Core napisat ,da ne boma sama .
 5. 2. Road America - 15.10.2017

  Je kaj interesa za testno dirko danes ?
 6. VRbaty plac

  Baty eno uprašanje . Ker vidim da uporabljava isti quick release . Kaj tudi ti čutiš rahel "luft" med zobniki ? Jaz ga in je malce moteč oz povzroča nepotreben ropot pri lažjem F1 volanu , pri težjem obroču pa lahko pride celo do resonacije ki je zelo glasna . Kako si zadevo rešil ? LP Goran
 7. Volani in pedala

  Jaz sem si dolgo lastil G27 . Sem pa tudi temeljito sprobal G29 in je bila razlika občutna .Razliko v očutku pripisujem drugačni zasnovi zobnikov . Na sliki je mehanizem od G29 Tukaj pa razlika proti ravnim od G27 :
 8. Volani in pedala

  Marjan glede na to koliko ti voziš in uživaš v simracingu si privošči vsaj T500 . Jermen je velik preskok iz logitech-ovih zobnikov . Čeprav so pri G29 manj občutni kot pri G27 . Če bi se sam moral še enkrat odločit in DD ne bi bil opcija bi vzel : https://www.fanatec.com/eu-en/bundle/product/csl-elite-wheel-advanced-pack-for-xbox-one-and-pc.html
 9. Rokavice

  Jaz trenutno uporabljam te: http://www.skydda.com/en/gloves-and-arm-protection/thin-working-gloves/wc577104~p138491 So pravtako iz Bauhausa cena pod 10 eur . nisem ziher točno kolko . So pa izjemno tanke . In po enem letu uporabe skoraj preguljene na palcih in kazalcih . (OSW terja svoj davek ) hahahaha .
 10. Slo-Racing Meet 2017 (tokrat zares)

  Mene ne bo .
 11. Splošna debata

  Glede PLP . Obstaja varianta , da uporabimo kakšno modificirano različico ki bi dovoljevala večje št. "izletov" glede na to da bodo dirke 1 urne ? Sem malce potestiral Donington Park in PLP je res neprizanesljiv oz slabo umeščen na progo . Sem dobil veliko opozoril čeprav sta bili še 2 kolesi na stezi . Razumem ,da bo za vse enako ampak ker imamo še dovolj časa da predebatiramo ... Mi je pa tudi jasno ,da to za seboj potegne veliko komplikacij .
 12. Splošna debata

  Marjan kje je pa vaša prijava? Zaenkrat smo kr zadržani, al je pri vseh še dopustniško vzdušje?
 13. Splošna debata

  Ha načeloma mi je vseeno . Bi pa želel nekaj konkurenčnega , ker imam že dovolj handikapa zaradi pomanjkanja talenta , ne rabim še počasen avto . Ko se najde sovoznik za ekipo se bova pogovorila , kaj nama najbolj ustreza .
 14. Splošna debata

  Jaz bom, vozil 100% . Nimam pa resnega teammata da bi tvorila ekipo . Je kak interesent , ki bo zagotovo odvozil večino dirk in našel tudi nekaj časa za trening in pripravo ?
 15. Ostalo & Traparije

  Ja vsakemu svoje hahahaa . Je pa tip ki to organizira moj prijatelj in zelo dober človek , ki v svoje delo vloži ogromno truda . Odgovor na zbadljivke in žaljivke je pa ogromen pozitiven obisk tega že tradicionalnega dogodka v Mariboru. Da ne omenjam vse worthersee scene ki za cel mesec ohromi celotno jezero . Pa še kaj ste zamudli lani :
×