Skoči na vsebino

ingange

Donator
 • Števec vsebine

  442
 • Donacije

  30,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  23

ingange last won the day on October 16

ingange had the most liked content!

Ocena v skupnosti

396 Zelo dobro

O uporabniku ingange

 • Naziv
  Donator
 • Rojstni dan 29. 07. 1979

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Maribor
 • Volan
  OSW
 • Stopalke
  Ni podatka

Zadnji obiskovalci profila

1 231 ogledov profila
 1. Ostalo & Traparije

  Pa ne samo to v napačno smer vozi . Butl .
 2. Ostalo & Traparije

 3. 4. Spa Francorchamps - 12.11.2017

  Haha najlepša novica ewer! Pa zgleda da vseeno ne bom izpustil najbolj pričakovane dirke. Do takrat mora gips sigurno že dol.
 4. 4. Spa Francorchamps - 12.11.2017

  Uf te sem se veselil najbolj ! Ampak sem včeraj fasal gips . Na ponovnem slikanju sedaj ugotovili da je gleženj zlomljen . Tak , da žal spustim tudi to .
 5. Ostalo & Traparije

  Precej pristranske so take provokacije . Za pridelavo 4 l fosilnega goriva porabijo 6KvH elektrike .
 6. Prijave v prvenstvo

  11, Goran Tuš Skin - vseeno . Bom pa prvo dirko zagotovo izpustil . Pol naprej pa odvisno od noge .
 7. Spintires Mudrunner

  Hm . Ni glih ogromni preskok iz prvega dela . Je pa zanimivo . Tak za čas ubijat je mega . Tomaž si uspel povlečti ven tisti potopljen kamijon na izzivu ?
 8. Spintires Mudrunner

  Ja sem pogruntal :-) Rabim nekaj na tipkovnico zaj ko ne moram gasa tišat , pa sem nabavo . Zgleda zanimivo . Malo me spominja na prvi insane , ko z onimi ogromnimi tovornjaki lazo po terenu . Pri prvem me ful moti camera mode ki je povsem neuporaben upam da so pri novem to prihtali .
 9. Spintires Mudrunner

  Meni zgleda zanimivo . Samo cena je pa 26,99
 10. 3. Estoril - 29.10.2017

  Meni ne bo uspelo. Gležen je šel po gobe.
 11. Rally

  Ko gledam te posnetke mi ni jasno kaj je narobe z temi vozniki . Eno je pa ne pogruntam kaj . Ali rabijo ogromne gate da ta jajca spravijo not , al pa nucajo extra malo čelado ker nimajo nič v glavi . Svaka jim čast ,da nosijo glavo na prodaj vsak meter ko so na stezi, pol pa prekinejo F1 vsakič ko nekdo parkira ob zaščitni ogradi .
 12. Nascar iRacing Series 2016 by mancSLO

  Kaj pa pride ? :-)
 13. 2. Road America - 15.10.2017

  Eko pa še moj report . Na dirko sem se res dobro pripravil . Od peljal sem veliko krogov in tudi 2 celotni dirki proti Ai. Kolko sem samozavesten se je videlo na na practice ko sem na SS postavil zame zelo soliden čas. Q . Malce pohlepno sem se odpravil iskat svoje mesto kar na SS . Prvi poizkus sem uničil sam ke rmi je odneslo zadek . Drugega dem prekinil ker mi je ginetta prekrižala pot na neprimernem delu in v tretjem sem hotel preveč ter na izhodu zapeljal z 2 kolesoma na travo . P15 je bilo kar realno za to kar sem prikazal. R: Nori start ! Mislim da sem pridobil 3 mesta , pol pa ne vem najverjetneje je bila krivda na moji strani počasi prečkam cesto na levo ker je bilo ogromno prostega prostora , da bi lahko lepo zaviral v t1 , pa me zadek počasi prehiti . Čutiti ni bilo nobenega dotika , fizika pa je kazala kot ,da me je nekdo ozadaj malce potisnil oz ,da sem se nekomu z zadnjim delom naslonil na odbijač . Moram pogledati replay . Ustavila me je stena in večina avta je bila živo rdeča . Ampak predali se ne bomo . Gasa pa lovit kar se ulovit še da. Kaka 2 kroga sem potreboval , da sem se prebil skozi Ginette . Pa v lov za Marjanom . Ampak škoda na avtu ni dopuščala , da priključim . Kličem v boxe da creew cheef skalkulira kako hitro lahko obiščem boxe in da bom imel še vseeno dovolj goriva da zaključim dirko z enim postankom . Pubeci so naračunali da bi to lahko bilo izvedljivo šele v 13 krogu . Do takrat se je šlo samo za minimaliranje škode . Po daljšem postanku na katerem so zamenjali celoten aeropaket , pa gasa . Precej je bilo prometa , eni so zelo lepo pustili naprej z nekaterimi smo malce zgubljali čas ampak po 22 krogu je blio očitno , da brez večje napake konkuretov "Marjana" ne bo šlo priključit . Popuščanja seveda ni bilo peddal to the metal do zadnjega kroga . Zelo mi je žal , da sva imela z Žanom kontakt v T1 ko sem ga prehiteval ker je zaradi tega izgubil pozicijo . Ginette so zavirale zelo pozno in prav zaradi tega sva po moje prišla en ob drugem v T1 . Zelo je težko precenit kako bodo ostali reagirali , včasih bi jih z veseljem sledil še kak ovinek in nato prehitel , pa te spuščajo za vsako silo , spet drugič pa misliš , da se je umaknil pol pa se bori za ovinek kot da je zlato na drugi strani . Tak je bilo na koncu z Itamar Yativ . Z Darenom sta bila čisto skupaj , Daren me je spustil naprej brez problema Itamar pa je ostal na gasu pune tam po neskončnem desnem ovinku in sva bila drug ob drugem skoraj do zadnje kombinacije . Vse čisto tak da vsaka čast , pravim samo , da je težko predvidevat kako bo nekdo reagiral . Ampak gledano kot celota je bila dirka izjemna in sem noro užival . Vsa umikanja počasnejših so bila korektna , lepo napredujemo . Tudi PLP ni bil prestrog in ni nerazumno kaznoval . Še več takih vikendov !
 14. 2. Road America - 15.10.2017

  @silicijeva dolina Dobrodošel !!! Dolgo je nazaj ko sma kaj skupaj odpeljala . @enjoyer83 Ja mi je pisal . Sem se mu opravičil in razložil , da mu nikakor nisem hotel ukrasti kakega voznika ampak da sem ciljal na tiste ki ne vozijo v njihovem champu in bi radi malce potrenirali za naslednjo dirko . Sej nima veze , mišljeno je bilo dobro izpadlo pa je kr nekaj .
 15. 2. Road America - 15.10.2017

  Sem napisal na Core . ampak oni imajo danes svojo dirko tak da bomo vidli če še kdo pricaplja zraven . Če bomo pa samo 3je pa tudi nič hudega . Kaj deluje skip sesion na srverju ?
×