ingange

Donator
 • Števec vsebine

  414
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  22

ingange last won the day on March 12

ingange had the most liked content!

Ocena v skupnosti

381 Zelo dobro

O uporabniku ingange

 • Naziv
  Donator
 • Rojstni dan 29. 07. 1979

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Maribor
 • Volan
  OSW
 • Stopalke
  Ni podatka

Zadnji obiskovalci profila

1 069 ogledov profila
 1. Ja vsakemu svoje hahahaa . Je pa tip ki to organizira moj prijatelj in zelo dober človek , ki v svoje delo vloži ogromno truda . Odgovor na zbadljivke in žaljivke je pa ogromen pozitiven obisk tega že tradicionalnega dogodka v Mariboru. Da ne omenjam vse worthersee scene ki za cel mesec ohromi celotno jezero . Pa še kaj ste zamudli lani :
 2. Če ima kdo jutri čas :
 3. Multi class bi bil sanjski , ampak nas je enostavno premalo . Če se ne združimo z kakšnim tujim portalom to odpade iz seznama želja . Se pravi single mark z fixed setup . Pripravi se 3 setupe ki se testirajo pred začetkom prvenstva in z glasovanjem izberemo enega ki bo fiksen celotno sezono . Morda se pusti odprt samo gear ratio . Kavcija načeloma ni slaba ideja vendar odvrne veliko novih in manj izkušenih uporabnikov se pravi da je dvorezen meč . Nočem se ponavljat ker sem verjetno že kje povedal ampak : Na SRW smo imeli nedeljske dirke , velikokrat povezane v prvenstva . Dirke so bile vedno nabite oz si se celi teden boril da si se sploh kvalificiral za nedeljsko dirko . Zakaj $$$ ! Vsako prvenstvo je prinašalo denar . Pa to niso bili ogromni zneski , vendar že sama misel da lahko nekaj zaslužiš z igranjem"iger" Je pa tudi vse ostalo bilo nastavljeno zelo profesionalno . Vedno je bil live stream z komentatorjem ki je vedel kaj dela (med drugim je tudi komentiral na motors TV) Vem da so sredstva omejena in da samo upravljanje foruma stane , pač sem povedal kaj je po moje potrebno da napolnimo serverje . Če poberemo neko štartnino se jo lahko uporabi za nagrade , vendar bi ob delitvi $$$ za najboljše to bila slaba motivacija ker je tukaj nekaj top voznikov ostali pa smo par razredov nižje kaj-šele novinci .Morda sistem ki enakovredno nagradi prvih 10 najbolje uvrščenih ki so odpeljali vsaj 80% krogov v prvenstvu . Po drugi strani pa je bolje da nas vozi 12-15 resnih kot pa da vsako nedeljo uletijo neki noobi ki niso odpeljali niti kroga pred tem pa nas nabijajo v rit prve 3 ovinke .
 4. Watkins Glen bi bi top dodatek k AC.
 5. @enjoyer83 ni panike, tak nisem bil preveč konkurenčen. Sprva je zgledalo kot da nas misliš spusti naprej, pol pa je naenkrat zmanjkalo placa. Če bi pa jaz bil bolj previden bi pa tudi šlo mimo. Ne vem kaj je na tej kombinaciji ampak je nora! Zvok, avto, drsenje, stene, hribi, napake...... Noro sem užival čeprav iz zadnje vrste
 6. Jaz sem imel v mislih naslednje tvoje ki bodo služile pod DD
 7. Katere stoplake pa pridejo zraven ?
 8. Ja ja sej sem razumel. Ampak ko zmanjšam krilca to kar pridobim na ravnici zgubim čez ovinke pa še malo polek
 9. Super. Hvala za izčrpno analizo. Sej krog ki sem ga objavil sem vedel da ni popoln. Ampak ko pogledam skupek cca10 krogov in je theoretical best še vedno cca 3 sec za vašimi se začnem spraševati kaj delam narobe. Bom se poigral z krilci za večji top speed ampak je v večini primerov pri meni to korak v napačno smer. Ker tudi z več downforca ne dosegam dovolj hitrosti skozi ovinke. Se bom potrudil upoštevati čim več nasvetov pa da vidim kam prilezem.
 10. Mene ne bo. Na HD pa pridem ko bo če bo . Malo je to smešno, sej smo tudi mi stranke. In če je HD pokrovitelj oz sponzor bi lahko reskiral pač ta 1 termin.
 11. Jaz imam +2 za karting
 12. Eko : Posneto na prostem treningu z 100% oprijema .
 13. V katerem ovinku je bližnjica da zbijem čas za te 3 sekunde ? Proga in avto sta noro dobra kombinacija, moj skill je na limitu, izkoristim vsak cm proge al pa še malo stene sabo vzamem, uživam v vsakem metru, ni mi pa jasno kje najti 3 skunde.
 14. Tudi sam sem bil malo presenečen ko sem prebral da naj industriski motorji ne bi bili primerni za simracing. Na letošnjem worthersee sem imel priložnost sprobat njihovo 2.5bazo in prav tako v3 stopalke. Pa ne morem povedat kakšno razočaranje je to bilo, ko primerjam z mojin DD in diy stopalkami. Nimajo za burek, je pa njihov izdelak res lepo zapakiran in oglaševan. Ponovno bo ogromno dima in tresla se bo gora pa močno dvomim da se bo znova odkrila topla voda. Pustimo se presenetiti vsaka konkurenca je sigurno dobrodošla.
 15. Goran Tuš [Mercedes]