ingange

Donator
 • Števec vsebine

  354
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  21

ingange last won the day on January 23

ingange had the most liked content!

Ocena v skupnosti

330 Zelo dobro

O uporabniku ingange

 • Naziv
  Donator
 • Rojstni dan 29. 07. 1979

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Maribor
 • Volan
  OSW
 • Stopalke
  Ni podatka

Zadnji obiskovalci profila

880 ogledov profila
 1. Pozdrav. Jaz sem tudi naredil ir tracker. Glede tvojega vprašanja, odvisno kje so luknje. Najbolje se obnese da so razmetane. Težko ponasnit. Jaz sem imel v obliki znaka> Z tem da je razlika med dolžino od zgornje do srednje in srednje od spodnje. Prav tako je pomembno kje imaš kamero. Jaz sem naredil clip za na slušalke . Potem pa je pomembno kje igraš. Ker varčne žarnice motijo ful. Sončna svetloba še bolj. In ja sem imel filter ki prepušča samo ir žarke. Ko se vse vse poklopi pa je kr užitek.
 2. To kar je @alkoro napisal moram tudi sam sprobat ,ker po zadnjem updatu je moj OSW postal na grbinah precej glasen . Škoda da me do sobote ni doma .
 3. Ne nimam . Je pa SRW free to play . Edino kar še nisem pogruntal je kak nastavit OSW da bi mi delal v SRW. Fizika je pa bila porihtana v nulo :-) Sploh za drift :
 4. Lepo to zgleda. Te tranzicije v noč in iz noči je podpiral tudi Simraceway . Uf kak je bilo fajn .
 5. Oj

  Nekaj bi te vprašal :)

  Kaj za OSW imaš kateri motor (Mige)?

  1. Pokaži prejšnje komentarje  4 more
  2. ingange

   ingange

   Np.  Je noro ne? 

  3. ingange

   ingange

   Np.  Je noro ne? 

  4. Ramok

   Ramok

   Ja hudo. :D

   Trenutmo sem probal samo AC. Ma nisen prav preprican da mi dela vredu. Ko se peljem pocasi nevem,kako bi opiasl skace(trza) volan. Pa tudi kk da kontra je kar silovito. Lahko samo misem navajen. Nevem

    

 6. Baje da
 7. Upam da mi rata vsaj na eno dirko prit.
 8. Ima morda kdo viška kak : 500mg Pure-Talent Forte ? Jaz bi rabil kakšnega za tega porša
 9. Ha ha pa te mamo @markop
 10. Bo že res ja
 11. Goran Tuš - Porš
 12. Goran Tuš #70 ABS ON
 13. Pa je prehitro minla še ena odlična dirka . Q: 15 min testiranja race stupa , pol pa v boxe po 2 Carolina Reaperja da adrenalin malo nabije in z soft gumami na hlape po hitri krog . Na koncu izjemno 6 mesto ! R: Po tihem sem upal da čili ne prebavim pred koncem dirke in da startam na zunaji strani kjer bom imel nekaj prostora da ohranim lambota nedotaknjenega , ker so cene karbona šle v luft odkar je Trump predsednik . Start soliden , T1 brez dotika , zalet do Eau Rouge fenomenalen , samo ko gume niso bile toliko ogrete kot moja usta. Eko prvi opomin v prvem krogu super začetek . Nadaljevalo se je po pričakovanjih in svet motošporta je dobil novega Jarna Trulija . Vsakič ko sem pogledal v ogledalo sta mi na riti plesala vsaj 2 Mclarna. V srednjem delu steze so bili toliko hitrejši , da me je bilo prav sram da jih toliko zadržujem .No so pa vsi počasi našli pot okoli mene . L15 prvi postanek , fantje so svoje delo opravili vrhunsko in na stezo sem se ponovno vrnil pred Mclarne in jim znova grenil življenje . Brez posebnosti do L30 drugi postanek .Tukaj bi prosil @baty Da si pogleda mislim da L30 ali 31 iz boxov predme pridrvi en Mclarn in se skupaj zapodima proti Eau Rouge jaz z ogretimi gumami on na hladnih in čez ovinke bump draftama kak 1 cm narazen če si to zasluži prostor v videu . Pa še moji sponzorji bi bili hvaležni za nekaj medijskega časa Bolj kot ne mirno do zadnjega postanka cruzam med P8-10 in zmes po nepotrebnem fašem še eno popzorilo . L44 ponovno Mlarn za ritjo že računam ta krog v box in se zgodi malce preširoko in 3 opozorilo . V zadnjem postanku lambo mehaniki blamirajo Mclarnove in pridobim mesto v boxih . Jejjjjj samo še 15 pa sem 8mi . Samo brez napak pa bo . Dokler so gume držale je še bila mala malica pol pa se je zgodilo še zadnje sekanje in Erik ter Marjan sta se lepo odpeljala v daljavo jaz pa na služenje kazni . V glavnem super dirka !!! Konstantno akcija napetost , taktika in borbe . Za zadnje 10 mesto smo se naganjali kot za prinaša zlato . Hvala vsem za super dirko .
 14. Lepo. Edino morda da bi za vsak slučaj naredi kakšno stikalo več. Nikoli ne veš kdaj ti pride prav. Od viška glava ne boli. No ampak sedaj tak je kak je.
 15. @Grebenc Gašper Mare je odlično povzel prednosti vseh avtov . Ko sem sam testiral vse avte na defoult setup sem bil z Ferarrijem 1 sec hitrejši kot z lambotom oz hitrejši od ostalih na Redbull ringu . Zelo močno in stabilno zavira , precej dobro se drži v hitrih ovinkih in odlično pospešuje . Top speed je zelo odvisen od nastavitve krilc . Lambo je hiter kot strela v ravni liniji , ampak ga moraš čisto zamoriti z krilci če hočeš da spelje ovinek . Moja končna odločitev glede izbire avta je padla zaradi teh razlogov: 1- Some say "Lambo naj bi bil noro hiter v pravih rokah " (jaz sem upal da bo tudi v mojih hahaha resnica je daleč ) 2- Všečen zvok . Konec koncev jih poslušamo kar dosti in zato naj bo zvok tak kot mora bit . 3- Nizka poraba gum in goriva 4- Nima tistih motečih ojačitev čez sprednjo šipo , tako lažje vidim koga bom zadel če bremzam prepozno PS Gašper . Glede na hot lap rezultate imaš kar precej znanja, sposobnosti in talenta . Več kot očitno imaš tudi dovolj volje in časa da se za vsako dirko pripraviš in odvoziš precej testnih krogov. Glede rezultatov na dirkah , ti pa pridejo z izkušnjami in časom . Pomembno je tudi da "spoznaš"ljudi ki vozijo z teboj , ker vsak drugače preceni situacijo in drugače reagira . Tisti ki jim zaupaš in jih "poznaš " z tistim je dirkanje nepopisen užitek ker veš da ti bodo v boju kolo ob kolo vedno pustili dovolj prostora da bosta oba z nasmehom končala dirko . Velikokrat je to boljši občutek kot zmaga .