ingange

Donator
 • Števec vsebine

  377
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  22

ingange last won the day on March 12

ingange had the most liked content!

Ocena v skupnosti

355 Zelo dobro

O uporabniku ingange

 • Naziv
  Donator
 • Rojstni dan 29. 07. 1979

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Maribor
 • Volan
  OSW
 • Stopalke
  Ni podatka

Zadnji obiskovalci profila

912 ogledov profila
 1. Se opravičujem ampak sem se zalepil pred tv motogp
 2. Dirka je bila sama ena borba, da ne zaspim polek. Mogoče sem preveč pričakoval. Na naših dirkah se vsaj kaj dogaja.
 3. Kaj to pomeni da imamo lahko endurance dirke ko si 2 ali več voznikov deli en avto ? - Added car Steam ID sharing in entry list: each car in the entry list can feature multiple GUIDs. Players can share that car (one at once). The name inserted in the entry list is used as driver name.
 4. Z pravimi nastavitvami se iz njega iztisne varno tudi 26Nm po tomotovih besedah . Je pa že 20 owerkill tak da .........
 5. Nič jih ne zastopim kaj je šlo narobe v tistem posnetku ? Zgleda kot da sploh ni zaviral . Pa še en :-)
 6. Rešeno . Sem probal z vsemi mogočimi nastavitvami pa ni bilo bolje . Pol mi ni ostalo več druga kot da kot budalo ponovno pritegnem vse vijake . In to je to . Mehansko se je povzročal ta hrup . Škoda da nisem posnel ker je prav neverjetno kakšno resonanco je dobil .Sin je včeraj spal 3 sobe stran in ga je zbudilo ko je zrenčal volan . DD je oddajal neke mikro vibracije ko avto miruje in ti drobni sunki so bili dovolj da je ves mehanizem zaradi teže volanskega obroča oddal kontra sunek in v trenutku je prišlo do resonance in ga nisi več vstavo pa bilo kaj delaš celi sem se gor naslono pa ni pomagalo . Ko pa sem uporabljal leseni F1 volan pa do tega ni prišlo ker les sam po sebi vpija nekaj tresljajev povrh pa je še ultra lahki .
 7. Lepo bi prosil za pomoč . Težava : Ko na DD namestim tavelik kovinski obroč preko quick release mi nastanejo neke vibracije ko sem v igri in v avtu . Težko je pojasnit . Taki mikro treslaji da povzročajo tolko male vibracije in nastaja zvok , prav poje in je nemogoče vozit . Ko je bil volan direktno privijačen na vola , brez quick release ni bilo težav . Je pa to bilo pred tistim upatom ki ga je @alkoro omenil . Rešitev na katero sem pomislo je da še spremenim kakšen parameter controls.ini . Ampak o tem premalo vem . Morda kdo ve več in mi prosim svetuje kaj spremenit . To je defoult tam najt : [FF_ENHANCEMENT] CURBS=0.56 ROAD=0.46 SLIPS=0.46 [FF_TWEAKS] CENTER_BOOST_GAIN=0 CENTER_BOOST_RANGE=0.1 MIN_FF=0 [STEER] AXLE=0 DEBOUNCING_MS=200 FF_DAMPER=0.99 FF_GAIN=1 FILTER_FF=0.02 JOY=1 LOCK=1080 MAX=0 MIN=0 SCALE=1 SPEED_SENSITIVITY=0 STEER_FILTER=0 STEER_GAMMA=1(
 8. Moji problemi pa so v obratni smeri. Lepo sem se navadil bremzat z levo na simulatorju. Ko pa sem bil na testni vožnji z GT86 in je bila avtomatik sem probal bremzat z levo in bremza je bila peresno lahka. Tak me je zalimalo da sem skoro z glavo po šipi vsekal.
 9. Ja nalepke ja. Mam to v mislih ampak tiste old school, ko so reljefne iz traka ven stisnjene. Samo pojma nimam kje to dobiti? Oz kak se sploh temu reče.
 10. Tako pa je zadeva končana . Ne bom odpiral nove teme samo par slik . Kot je bilo sprva načrtovano je škatla ki gostuje kablovje in DSD 12 Bit controller postala button box . Lahko bi nametal gor še več stikal ampak resnično dvomim da jih bom kdaj rabil . Skupaj z volanom jih je že tak 17 .
 11. Zelo se veselim tega dogodka. Upam da bo dirka napeta in čista. Natrenirat pa moram tisti desni zavoj pred vstopom na prvo ravnino. Lahko morda kakšen nasvet? Aja kak je z plp? Bo on ali off?
 12. V čem pa je bistvena razlika med obema?
 13. Jaz se za včeraj opravičujem da nisem prišel. Ampak sem po 20 letih pavze moral na neka predavanja in me je 8h sedenja v klopi čisto sesulo. Doma ni blo dovolj tablet proti glavobolu da bi me spravilo za volan.
 14. Uff. Ker nočem bit banan bom svoj povzetek dirke raje zadržal . Je za nami gremo naprej . Edina stvar ki bi se lahko na endurance long v prihodnjih prvenstvih spremenila je to : TOČKE ZA VSE KI KONČAJO .