markop

Donator
 • Števec vsebine

  2 091
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  19

markop last won the day on August 15

markop had the most liked content!

Ocena v skupnosti

683 Odlično

O uporabniku markop

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  *
 • Volan
  Logitech G27
 • Stopalke
  Ni podatka

Zadnji obiskovalci profila

1 411 ogledov profila
 1. Definitivno. S temi avti je že malo smešno. Še Yugo 60 jim manjka. To bi mogoče še kupil. Naj steze naredijo raje. Da ne govorim o drugih izboljšavah sim.
 2. Sem pozabil pripisat, da so to nastavite za klimatizirane prostore
 3. MWho knows... Po moje se kar nekaj casa ker v komentarju pise da se vedno delajo na 'volumetric clouds' in dinamicni svetlobni ekspoziciji. Pol je tle še cel ambient occlusion za naredit kot optimizacijo, sicer bo treba imet 4 gpuje not v kisti. Zgleda da bodo tudi meglo dodsli not kot mozno vremensko tranzicijo. My guess S1/2018.
 4. Dnevno nočni cikli !!!
 5. Sej če kupiš preko steam lahko zahtevaš vračilo, če ti ni všeč.
 6. Malo bolj napedne nastavitve za T500 lastnike: Priloženo datoteko razširite v "C:\Users\tinkibinki\Documents\iRacing", tako, da je pot do datoteke: "C:\Users\tinkibinki\Documents\iRacing\forceMap.csv" V T500 conrol panelu nastavite: V IR pa (glejte le FORCE FEEDBACK ostalo pustite kot imate): forceMap.zip
 7. To je naš lokalni čas ali GMT ?
 8. Kaj kdo mogoče ve, če kdo v slo proizvaja manjše vzmeti, da bi si (rahlo) predelal stopalke? Lahko je proizvajalec tudi iz EU območja, če le pošilja vzorčne količine.
 9. Kaj se kej ve čas (GMT) in dan, ko bodo dirke potekale ?
 10. Sedaj vidim, da govoriš o endurance eventih oz. endurance LeMans RD ligi. Me je zanimalo, da malo pogledam kako je liga organizirana. Ne to ni zame. Mi je blo zgolj čudno, ker si govoril o frendih, druženju, poznastvu 40 ekip,... ...da ne povem kako mi primorci v "uradnem jeziku Istre" temu rečemo Da ne bomo tle besed obračali. Upam, da se rf2 pobere izpod tal. Privat lige od 10~20 ljudi, ki dirkajo v nam ne najbolj prijaznih time zonih se še dobi. Širša public scena pa je mrtva in upam, da se pobere, da boš lahko izbral serijo, ki ti paše in dirkal kot ti približno paše. Samo za to je potrebnih veliko uporabnikov. Upam, da se zberejo, ker mi je osebno sam sim zelo všeč.
 11. O kateri seriji je tle govora ? rf2 neki ovohavamo ene 6 mesecev tle..
 12. To je sicer super. Samo dirka se na dan X ob uri Y. Ce takrat ne moreš moaras cakat naslednji X, ki je čez 1 teden? Pa treniras več ali manj sam. Serija z isti avtom v drugem community od januarja dalje napolni 2~3 gride vsake 2 uri 24/7. Temu jaz pravim živahno. Upam, da bo rf2 vsaj 10% tega. Bo že super. Hm. Mogoce se pa celo prijavim. Trenutno 21 prijav. Flat6 pa itak zakon.
 13. Upam, da community počasi pograbi za to in da bo bolj živahno, kot je sedaj.
 14. Plačljiv content? Here we go...