Skoči na vsebino

markop

Donator
 • Števec vsebine

  2 243
 • Donacije

  30,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  22

markop last won the day on December 8

markop had the most liked content!

Ocena v skupnosti

749 Odlično

O uporabniku markop

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  *
 • Volan
  Logitech G27
 • Stopalke
  Ni podatka

Zadnji obiskovalci profila

1 504 ogledov profila
 1. Splošna debata - iRacing

  Ena izmed velikih razlik je tudi downforce. Porsche Cup ga ima zelo malo. To pomeni, da bos v zaveterju zelo malo pridobival. Za prehitet bo treba prit vštric in pol pri bremzanju merit koga je več tam spodaj TC se niti toliko ne pozna, da ga nima, saj je vsa teža pretežno zadaj in se moreš potrudit da zadnje gume zdrsnejo, čeprav se zgodi. Ko greš iz ovinka se zdi, da hoče zdrsnit. Dejansko tudi začne, kot da bi hotel drset pol pa prime in gre kamor hočeš. To so menda zelo dobro posnemali iz RL avta. Zanimv avto vsekakor. Njegov predhonik je bil še bolj delikaten pri bremzanju in na nižanju brzin, saj si moral blip obvladat. S ta starim sem bil bolj konkurenčen. Novega nikoli nisem 100% osvojil kot nekateri. Skozi sem pozen v ovinek ali pa ne bremzam dovolj agresivno. Je pa avto za dirkat. To je moja 4. full time sezona z njim.
 2. Fanatec produkti

  Moj nasvet je, da ne kupuj "za začetek". Takoj kupi ali pa počakaj, da boš lahko, tisto kar na koncu hočeš. Pedal brez LC osebno ne bi nikoli več kupil in isto svetujem tudi tebi, če se boš zadeve lotil malo bolj resno.
 3. Video - iRacing

  @mancSLO: Kje si pa to progo dobil ? Najbrž je neka interna proga od ovala. Zgleda pa precej divje vse skupaj. A to se tudi v RL fura ?
 4. Video - iRacing

 5. Splošna debata - iRacing

  Ne, mislim, da rift-a že ima.
 6. Volani in pedala

  A res moraš za vsako rešitev poiskat problem ?! Dejte se na ZS zmenit. Lahko povem, da je bil @play vedno zelo fer do mene. Kot sva se zmenila tako je bilo.
 7. Volani in pedala

  Fanatec je šel korak dlje. Za včerajšnjo licetacijo še email obvestila za začetek avkcije nisme dobil. Spremenili so pravila. Avkcija začne ob 18:00.
 8. Splošna debata - iRacing

  Ročno si na tipko zmapiraš. Malo rabiš prakse, da se navadiš pa gre. Eni si jo tudi na sklopko dajo.
 9. Splošna debata - iRacing

  Fantje, a naredimo eno rally cross fun dirko ? Prej sem tega hrošča po Lime Rock gnal in je cela žurka, ker si skozi počez. Hrošč je zastonj.
 10. Splošna debata - iRacing

  Porsche so najavili ob izidu P911. ČE se ne motim so v videu celo slike noter. Je pa možno, da so z Aston Martin preko Nicky Thiim naveze kej naredili. Kaj Huracan je tudi v GTE različici ?
 11. Volani in pedala

  Jaz sem si skušal razložit takole: V resnici ni nihče dobil, ker se nihče okoli po forumih ne hvali, da je to zmagal. V resnici je zrežirano. Dobra reklama. Zastonj reklama, ker v resnici niso nič dali, saj je vse ostalo pri njih doma med sodelavci? Sem zadel ?
 12. Splošna debata - iRacing

  Rally cross se bom strinjal z @edgeslo. Res dobro narjeno. Sploh ker se t oblato premika kakor voziš. Pa ta ročna je zanimiva po svoje. Fun zadeva, ni pa to zame resno vozit.
 13. Video - iRacing

  To so res dobro naredili. Dejansko se dogaja v živo in celo postavijo se v odvisnosti kako ustaviš avto zgleda:
 14. Splošna debata - iRacing

 15. Splošna debata - iRacing

  Sem pa končno izvedel kaj je ta water shader.... ....ne vem kje bom to opazil med vožnjo.... Philip Island če bodo 10m valovi mogoče.
×