markop

Donator
 • Števec vsebine

  1 939
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  18

markop last won the day on January 6

markop had the most liked content!

Ocena v skupnosti

648 Odlično

O uporabniku markop

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  *
 • Volan
  Logitech G27
 • Stopalke
  Ni podatka

Zadnji obiskovalci profila

1 287 ogledov profila
 1. Ne se toliko na SR ozirat in licence.
 2. Spet ni tako ogromno ljudi. Jaz se omejim na 1 serijo. V IR imam težave kar tako menjavat avte, ker se med seboj res razlikujejo. Čas imam večino zvečer in pol se zvečer vsaj na dirki, kjer si zložen po splitih večinoma eni in isti srečujejo. Trenutno 911 serijo fura cca. 1500 dirkačev.
 3. V IR bi imelo smisel organizirat "Adria" prvenstvo. Torej slo, nekaj ita in nekaj hitrih cro+srb je stalno na IR. V takem primeru bi mogoče z prijavninami celo zbrali za live prenos in komentiranje.
 4. Še tole. Če že furaš IR upoštevaj tole: $4 iRacing Credit per Official Series C & D $7 iRacing Credit per Official Series A & B Maximum Credit per season is $10 To pomeni, da ti IR (z nekaj detalji) pri odpljenih 8ih od 12ih tednov v sezoni vrne $7 dolarjev za 911 Cup recimo. 4 sezone na leto in ti vrnejo 28$. Ne pozabit odbit od naročnine skupaj s popusti
 5. 1 ura serverja je 0.5$.
 6. Ne vem, če sem kje prilepil link. Jaz sem dobil en motec workbook, ki je zelo enostaven za uporabo in je prilagojen RUF oz. P911 glede na omejeno število nastavitev. Workbook: http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3503501.page#10080183 Mu (konverter iz IR v Motec format): https://github.com/patrickmoore/Mu/releases Ko je enkrat vse instalirano se v IR enostavno stisne Atl+L za vklop telemetrije. Mu sam zazna novo datoteko in jo konvertira v Motec. Nato se samo še v Motecu naloži datoteko in to je to. Tutorial: @57X: V novicah nekje poišči slo-racing promo kupon, če boš probal IR. Samo ne pol rečt, da je za IR zanič, ko boš +3s za njaboljšimi EDIT: link
 7. Kaj pol kje uporabljate kej tole VRS telemetrijo ? Sem malo pokukal pa je zgolj Matjaž in Sašo v team-u. Poleg tega Sašo nima odpeljanih krogov. Zadnjič sem se malo igral po dolgem cajtu in je res lepo narejeno. Sem pa ugotovil, da premalo bremzam in sicer ene 10% sem pod tem da blokirajo gume in brmezo prepočasi spustim na nivo trail breakinga. Ziher so g27 pedala kriva
 8. Btw: Ne predstavljam si najbolje kaj bi bil "friction" pri FFB ? Je to vztrajsnost, ko najprej aplicira moč in nato v hipu spusti ? Mogoče kdo ve ?
 9. Stara štorija... ...IR za eno dirko je no-go razen, če imaš že vse kupljeno pa samo mogoče naročnino podlajšaš za minimum kar je potrebno.
 10. Bo zanimivo ja. Sicer do sedaj mu še ni tako zaprlo vilic kot jih je Rossiju ene 15x v 2 letih. Tudi motor ni več isti, je dosti bolj japonski sedaj. Je pa Lorenzo znan po temu, da potrebuje miren motor. Čim je Yamaha malo skakala ni šel nikamor. Ducati pa je več v zraku kot na tleh. Zanimivo bo tole. Koliko bo psihično zdržal, če se takoj ne pobere. Sicer pravi, da je ugotovil, kaj mu ni šlo prav. Sedež naj bi bil prenizek.
 11. Lorenzo je naredil nekaj, kar pri Italijanih preporsto ne narediš.
 12. Čudež v Brands Hatch-u. Cel grid končal dirko, brez zmaličenja, vsi skozi L1,... kar ne morem verjet...:)
 13. @zamex23: si me nasmejal zdaj. Hvala ! Ej si pozabil dodat, da mene prepoznaš po zviti šasiji od avta
 14. Ja. Tocno tako. Sej je med dirko rekel "sorry". Sem mu rekel "sorry my ass" se hitro pomiril in nato naprej. Imas cisto prav. Prepogosto pozabimo, da je to fun.
 15. V8

  Ene 4s se skrivajo tukaj