markop

Donator
 • Števec vsebine

  1 821
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  18

markop last won the day on January 6

markop had the most liked content!

Ocena v skupnosti

598 Odlično

O uporabniku markop

 • Rojstni dan

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  *
 • Volan
  Logitech G27
 • Stopalke
  Ni podatka

Zadnji obiskovalci profila

1 213 ogledov profila
 1. Jaz bom sigurno. V bistvu se konec trenutne sezone pripravljam na S2 sezono....
 2. Jaz se žal morem pogojno odjavit. Včeraj zvečer so mi sporočili, da morem na pot. Domov se sicer vrnem v petek ali soboto, vendar bo za to stezo premalo treninga. Če kej uspem potrenirat pred dirko bom prišel. Če ne pa raje ne dirkam, ker bom samo komu dirko pokvaril in ure treninga. Šment, pa ravno šlajfo sem komaj čakal.
 3. Marjan, kaj pa ta nova oval proga, ki pride ? Je za kej ali je bolj neka periferna proga to ? Če ne drugo pa vsaj nek oval content, a ne ?
 4. Samo ne jokat ob gledanju, ok ?
 5. USF2000 zato, ker je to 1. uradni avto pod okriljem novega lastnika. Mid-Ohio pa ker je od Virtua_LM.
 6. To je meni zanimiv combo za lumparijo:
 7. Na zadnjem letalu s katerim sem letel so imeli zanimiv izbor filmov. Priporočam, če si še niste ogledali.
 8. Zdi se, da bo avto kar popularen pa dejmo temo zanj odpret. Prilagam set za LeMans. Mogoče bom tokom tedna še kej krilce dvignil in povečal pritisk v gumah. Ideja je znižati rake in pridobiti kej na hitrosti. Sem pa zdaj probal AC in IR varianto. Ja sem kupil AC DLC teden dni od tega. Sej je podobno pa vendarle zelo različno. Definitivno je v IR za celo kategorijo boljši zvok. Za pol kategorije je pa boljši občutek, ko blokirajo kolesa. V AC drsi, pri IR je pa to kar bolj kompleksno. V splošnem pa precej podobno. To sta dve največji razliki po moje. Pol so še manjše razlike in na splošno je v IR bolj specifičen (beri bolj bitchy). Tako, moj mini review. Je pa res, da sem v AC bistveno manj vozil, samo kaj ko drugam vleče. V roku dveh/treh tednov pa sledi manjše presenečenje za uporabnike portala slo-racing.... #HYPE #HYPE #HYPE P:S ne pričakujte preveč.... LeMans 2017-S1 v1.sto
 9. Ah kje pa. Na slo-racing bo dirkal, dokler ga naši "Hamiltoni" ne bodo izčrpali
 10. Za 911: http://members.iracing.com/jforum/posts/list/50/3515181.page
 11. Pit-stope bi jaz pustil, da so obvezni, ker vnesejo nek faktor negotovosti in popestrijo zadevo. Mogoče izkušnja iz IR GT3. Tam je omejitev na bencinu, saj omejijo max. število litrov, ki jih lahko natočiš. S tem dosežejo, da more vsak v boks in natočit nekaj bencina in ne zgolj 1l. Druga varianta je časovno okono v katerem lahko opraviš postanek. 2 vrsti gum se mi ne zdi tako smiselno, ker ima Z4 tezave. Pogosto M spolh ne morem ogret in če sem pol prisiljen z M vozit je zame takoj konec dirke. Jaz se imam fino na dirkah. Bistveno bolje od 235i prvenstva. Mogoče zaradi dolžine dirk, boksov ali samega avta. Ne vem, vem le, da je zanimivo in adrenalina polno.
 12. Hehe, pogledal zdaj ta Adelaide 94. Sem že pozabil te stvari. Če Jerez 97 brez počasnega posnetka še požrem je pa Adelaide res nekaj na kar ne moreš bit ponosen.
 13. Q: P10, samo mesto ni bohve kaj, vendar so bile precej majhne razlike. QR, R: V bokse sem šel takoj v 1. krogu, ker nisem hotel vozit v mid-packu in se bockat ter posledično zgubljat čas ali pa kakšno napako naredit. V QR je taktika uspela, v R pa sem imel takoj družbo. Ven sem nekako prišel pred drugimi. Fiuu... Tako sem odvozil relativno sam. Mislim, da sem @Rokovnjac-a nekje prehitel, vendar je šel takoj za tem v bokse. @Matjaž Murn me je dvakrat pohapsal v T2 tako v QR, kot R. Lep čist manever. EDIT: Pozabil na @Domc: V R iz boksov prišel za mano. Sem upal, da bom zdržal, vendra ni šlo. Nekaj sem se upiral pa mi je hitro pokazl kje mi je mesto. V obeh dirkah je bil 1. krog kar dinamičen. "3 wide, you're on grass..." Glede boksov je mogoče smiselno vpeljati okno v smilsu, da moraš v bokse med "tem in tem" časom. To bi tudi onemogočilo taktiko boksov v 1. krogu. Morem pa izklopit zvok na telefonu v službi jutri.... EDIT: Čestitke pravzaprav vsem. Lepa dirka.
 14. Jaz sem bil približino istega mnenja vse do prvih dirk. Izkazalo se je, da je bil en od boljših vikendov prejšnje sezone. Proga je široka z nekaj pastmi (luknje ob robu kjer se zavira). Kot taka omogoča razne linije in prehitevanja. Meni je bilo super zabavno. Tudi nekaj taktiziranje je potrebno, saj ni dobro, da si skozi spredaj. Dobro je, če si drugi pred zadnjo ravnico pol pa draft...