markop

Donator
 • Števec vsebine

  1 889
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  18

markop last won the day on January 6

markop had the most liked content!

Ocena v skupnosti

629 Odlično

O uporabniku markop

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  *
 • Volan
  Logitech G27
 • Stopalke
  Ni podatka

Zadnji obiskovalci profila

1 256 ogledov profila
 1. Super. Bom prav pogledal, kaj je tako drugačnega, ker veliko za spreminjat ni. Da nisi zgolj vozil ob pogojih, ko je bilo dosti gripa in se je zdelo vse kot nalimano. Ti pošljem (zvečer) še mojega pa bi te prosil za par krogov, ker res dvomim da so med setupi take razlike. Base je seveda za varno po Portorožu vozit, race setupi pa so več ali manj podobni. Pri TOE opažam razlike. Ali pa je z gumami kakšna še neraziskana skrivnost. Trail braking mi še vedno ni jasen pri tem avtu. Če je premalo ne pomaga. Če je preveč avto sploh ne zavija. Ko pa je ravno prav pa prednji del lepo opravi svoje in gre ko puščica v ovinek. Pri starem RUF-u sem praktično z bremzami zavijal.
 2. http://www.isrtv.com/iracing/iracing-dirt-pre-sale-final-preparations-dirt-build/ Dober povzetek kaj pride.
 3. Neki jih sumim da so okoli dynamic traca naumili. Upam kej z vodo, ampak po moje prevec pricakujem. Drugo pa se mi ne sanja. Mohocd kaj okoli pit crew.
 4. This. Pa bolj direktno noter priletiš. Izhodi iz ovinkov so meni kriza tukaj. Skozi avto v drift sili. V sikane pa je linijo potrebno dobit. Meni ful lepo ampak težko dirkališče.
 5. Hm. Ne bi vedel. Ne pričakujem contenta. Bolj kakšna izboljšava po moje. V juniju bo zgleda nekaj večjega.
 6. Rossi je res za penzijo. Norc 😲
 7. Bemtis nimam vec srca za gledat te dirke. To je bilj napeto od simracinga 😆
 8. Bi vas videl carje na motorju tam pri 200kmh na mokri stezi....
 9. Zdaj gre p911 cup v Montreal. Mosport je tudi Kanada in meni eno bolj priljubljenih. V RUF cup sem bil pa res kategorija zase tam 😆
 10. Iskreno mislim, da nisem za top split. Pravzaprav rezerve na dirki ni. 25min na polno in limitu. Vozi se v vlakcu, kjer je med enim in drugim 0.3s. Prostora za napako ni. Izlet s steze pomeni zadnje mesto. Ce sem dober prilezem nekje na pol grida. Včasih s tem celo izgubim IR. Po drugi strani je pa zelo dobro, ko so na gridu zveneča imena sim racinga. Bomo videli. Se 1x bom probsl cez goro. Drugi teden pa spet med zide v Kanado. Tam je tudi pestro skozi sikane.
 11. Jaz nikakor ne morem varno in uspešno čez "goro" ta teden: 1. dirka zid, ko sem bil na 8.mestu - neuspešno lovil zadek 2 ovinka po strmini navzdol. 2. dirka zmaličenja pločevine pred mano na vrhu gore, bremzam, se izognem, zadaj pa "neustrašen" voznik na polno vame, da me je odneslo v zrak. Je pol na private odogovoril "sorry" in da ni razumel zakaj bremzam. 3. dirka pozno zvecer. Precej sem bil utrujen, rahlo pekoče oči. Govoril sem si, da je bolje da ne dirkam, pa me je premamilo. Na 10. mestu v 8 krogu enostavno nisem več videl proge. Zid. Avto poškodovan, da sem komaj vozil. Prišlepal na predzadnje mesto. Neto izguba IR je okoli 250. S to kokurenco v top splitu bom potreboval cca. 8 zelo uspešnih dirk, da bom to popravil.
 12. Lojze, Rossija moreš gledat v kontekstu 20 let. Ko je prišel na Yamaho je bila karjola in zmagal 1. dirko. Malo na YT pobrskaj za Welkom 2004 dirko. In takšnih dirk in prehitevanj je ogromno. Lani je bil po vožnji najboljši, samo je naredil par usodnih napak. Vendar po hitrosti je bil št. 1. To ne pravim jaz, ampak paddock. Starost ga ubija v toliko, da se počasneje prilagaja na razmere. Tokrat, ga muči elektronika in guma. Elektronika je bolj on/off stil. Gas odpres do konca ali pa spustis. Isto je pri bremzanju. In to mu menda ne gre, ker je potrebno delat z mtorjem bolj grobo. Guma je poglavje zase. Okoli Ducatija lahko tudi kakšno povem. Glavni problem tam ni bil Rossi in niti Ducati toliko. Preziosi in njegov ego je bil problem. Z Rossijem si nista prišla skupaj. Rossi je hotel eno, Preziosi pa trmaril, da je stari sistem dober. No, ko je prišel Audi je Preziosi takoj odletel. In danes je Ducati tak kot je tudi zaradi Rossija in njegove ekipe. Me prav zanima kaj bo jutri... ...napoveduje se pa slabo za VR46. Pa Lorenzo me res zanima kaj bo na race distance.
 13. Rossiju pa nekaj res ne štima. Spominja na pvo sezono z Ducatijem. Ne vem, če se bo izvil iz tega. Zaostanek je le prevelik, da bi zajca potegnil s klobuka do nedelje.