Danjel T.

VIP
 • Števec vsebine

  507
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  15

Danjel T. last won the day on January 15

Danjel T. had the most liked content!

Ocena v skupnosti

270 Zelo dobro

O uporabniku Danjel T.

 • Naziv
  SloRacing Donator
 • Rojstni dan 19. 07. 1977

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Koper
 • Volan
  TM T500 RS
 • Stopalke
  ARC Carbon

Zadnji obiskovalci profila

2 693 ogledov profila
 1. Prodam omenjeni mejalnik. Menjalnik je v odličnem stanju in dela brezhibno. Namenjen je sekvenčnemu prestavljanju z možnostjo nastavitve trdote prestavne ročice. Morebitni interesenti kar preko zs.
 2. Najraje je nebi dal zraven, ker sem jo sam naredil in je še v razvoju. Vendar če se bo kdo našel, ki bo kupil volan, mu jo bom pustil, če bo želel.
 3. F1 obroč prodan.
 4. He he. Tiste pa že kr nekaj časa služijo namenu. Odlične stopalke, čeprav bi se danes odločil za kaj drugega.
 5. Tako kot je napisal Matjaž.
 6. Delam na temu.
 7. Prodam omenjeni volan in sicer v kompletu: T500RS s stopalkami, GT obroč, GTE obroč, F1 obroč ter menjalnik. Volan ni več v garanciji, deluje pa vse brezhibno. Stopalke imajo predelano zavoro, za boljši občutek. Je pa zadeva snemljiva in se lahko stopalke povrne v prvotno stanje v dveh minutah. F1 obroč prodan.
 8. V8

  No prav. @alkoro , @Domc, vseeno hvala za 6. in 7. mesto Lepše zveni, kot 8. in9.
 9. V8

  Danes dirka na Motegi. @Domc , @alkoro bosta dirkala? Še ura treninga pred dirko
 10. Kako pa je sploh grajen spodaj?
 11. @Matjaž Murn probaj se pozanimat, če bo Koperski kartodrom začel obratovati. Vem da je bil preprodan, tako da bi se zdaj znalo kaj premaknit.
 12. @Matjaž Murn, od zadnjih informacij katere sem imel, kartodrom v Slovenji vasi še ne obratuje. Ni sploh infrastrukture. Zaenkrat se še pogajajo. Vprašanje je, če bo prišlo do kake spremembe pred načrtovanim terminom srečanja slo-racing članov.
 13. V8

  No tako, pa je tudi Bathurst za nami. Sprint dirka je bila zadovoljstvo za celotno slovensko moštvo. Tokrat je @alkoro ugnal vso konkurenco in v dirki ena zasedel 1. mesto. Kljub nenehnim napadom nasprotnikov, je prečkal kockasto zastavo kot prvi. Tudi medijska zvezda zadnjih dirk @Domc ni bil zaman in odnesel domov 3. mesto. Tudi domen je bil skozi v sendviču, tako da je imel kar dvojno vlogo hkrati in sicer kot branilec in napadalec. Izkušnje so seveda pokazale iz kakega testa je naš domc. Dobra vožnja z dobrim ritmom skozi celo dirko ja vozilo Ford Falcon st.111 postavila na končno 5. mesto in tako smo trije slo. vozniki končali v top 5. No, dirka dva je bila nekoliko bolj napeta. Zaradi hladnejše proge se je tudi ritem dvignil in skrajšal čas na krog za cele tri sekunde. Druge dirke se je udeležil tudi Viktor Tanaka, najhitrejši dirkač prvenstva. Na začetku je kazalo, da bo Viktor pustil za sabo tudi našega Alena. Vendar ko je že kazalo, da bo zmaga pripadala Viktorju, je slednji naredil rahlo napako in oplazil zid. Seveda zid mu ni ostal dolžen in mu pustil poškodbo na dirkalniku, katera je botrovala pri odstopu. Alen je bil ponovno v igri za zmago vendar na žalost ga je napaka stala stopničk in je tako pristal na vseeno dobrem 5.mestu. Domen je skozi celotno dirko držal visok ritem in z dobro strategijo prinesel domov dva pokala s št.3. Solidne kvalifikacije so me pripeljale na 10. mesto, vendar me je dotik v prvem krogu spravil na zadnje mesto in tako je moja solidna uvrstitev šla po gobe. Iz predzadnjega mesta sej je začel vzpon, tako da sem po spletu okoliščin uspel zaključiti dirko na 15. mestu. Rafal K. in Tony K. se še borita za prestol, saj imata le nekaj točk razlike. Drugi pa nimajo več možnosti, da bi odnesli domov naslov svetovnega prvaka. Le boj za 3.mesto je še v igri, na katerem trenutno preži slo. zastava moštva Sasing Motorsport.