Danjel T.

VIP
 • Števec vsebine

  485
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  15

Danjel T. last won the day on January 15

Danjel T. had the most liked content!

Ocena v skupnosti

249 Zelo dobro

O uporabniku Danjel T.

 • Naziv
  SloRacing Donator
 • Rojstni dan 19. 07. 1977

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Koper
 • Volan
  TM T500 RS
 • Stopalke
  ARC Carbon

Zadnji obiskovalci profila

2 589 ogledov profila
 1. Kaj bodo popravili? Vozne lastnosti Porscha bodo pokvarili
 2. Super, bravo res. Kaj imaš 20Nm ali 30Nm servo motor?
 3. Lepa zadeva, bravo! Jaz sanjam že dolgo o OSW. A si ga sam sestavil al si ga pri Tomotu naročil? Kaki so občutki?
 4. V8

  No, včerajšnja dirka se je končala uspešno. Udeležba je sicer malenkost padla, vendar se nas je še vedno zbralo 27 na štartu. Zanimivo, kako nekateri hitro padejo not. Jaz že nekaj mesecev gulim to zverino in sem po spletu okoliščin prilezel v top 10 dirkače v sami dirki. Pol pa pride gospod Domen Gantar na vikend paket z eno urnim treningom pred dirko in pomete skoraj z vso konkurenco,....le eden mu je uspel pobegnit. Tako je mojster Gantar po dveh urah borbe, z lahkoto odnesel drugo mesto in pustil za sabo tudi mojstra V8 serije, Tony-ja Kloosterman-a. DOMEN, vsa čast ;). Škoda, da nisi začel že od začetka. Žal, se moj moštveni kolega tokrat ni mogel udeležiti dirke (dobil bo po riti ), tako da bomo ob kako točko v skupnem seštevku ekip.
 5. V8

 6. jah, tako pač je. Eni jemljemo bolj resno, drugi manj. Vse je tudi odvisno, koliko časa imaš na razpolago. Je pa res, da v obeh primerih mora bit prisotno veselje. Stvar posameznika Če ti povem po pravici, bi najraje skozi vozil samo en dirkalnik, neglede na paleto ki jo ponuja simulacija. Enega, ki ti najbolj ugaja in s tistim iztržit maksimalno. Kaj mi pomaga vozit 5 dirkalnikov, vsakega povprečno, se vozit v ozadju in se borit sam s sabo, da sploh avto obdržiš na progi. To zame ni prav fun. Ko spoznaš progo (in vsi vemo, kaj pomeni dobro spoznat progo), avto, kot točno veš, kaj lahko in kaj ne in če si povrh vsega še kompetitiven in se na dirki boriš z najboljšimi, to pa je FUN. To je iz mojega vidika, vendar ker vsak posameznik gleda drugače na to, so temu tudi primerna različna mnenja.
 7. Me, zelo. Samo sem si zadal cilj, da speljem V8 prvenstvo do konca. Dveh vozil pa nebi rad mešal, ker je pol ena sama zmešnjava. Čim bo konec V8 prvenstva, sem bom posvetil hrošču.
 8. A V8 ne boš več treniral? V soboto je endurance na SPA Drugače pa, pridni! Vas je pritegnil Porsche
 9. 100% je pil cviček
 10. Žal, je ostalo le pri testiranju. Rad bi prej OSW nabavil. Je pa, kot je napisal Tomaž, med DK2 in CV1 je res velika razlika. Ostaja pa isti problem ostrine na daljavi.
 11. Ramok, če imaš namen kupit, kar dej. Ne bo ti žal. Občutki so top. Je pa sigurno dobro prej probat, da vidiš kako se telo odziva. Baty, drugače pa TOP
 12. Stopalke so dokaj dobre, ker so robustne in skoraj v celoti iz jekla. Kar se tiče pa samega občutka bi se dalo debato še poglobit. Z mojega vidika so premehke vse tri stopalke brez možnosti nastavitve hodov. Razen pri stopalki za zavoro je priložen nek pripomoček za utrditev zavore je pa bolj beden kot drugo. Sem pa uporabljal te stopalke kar nekaj časa in nisem imel nikakršnih težav. Edina stvar ki bi lahko kdaj povzročala nedelovanje, so potenciometri, kateri pa niso dragi in niti zamenjat jih ni tako težko.
 13. V8

  Ja, Zolder bo tudi po moje kar zahtevna. Plus je to, da smo avto že nekako spoznali in točno vemo, kaj dopušča in kaj ne. Marsikomu dela težave in za to ga redko kdo vozi. Vendar enkrat, ko avto spoznaš, postane pravi užitek Če koga zanima, je še vedno možnost, da se priključi prvenstvu.
 14. V8

  Se trudimo. Samo so hitri, res hitri in jim je težko sploh blizu pridet. Je pa res, da ko se top vozniki bojujejo, so bolj podvrženi napakam....Še posebej s tem avtom, kjer moraš bit z gasom bolj previden kot pri zaviranju. No, ne spadamo me najhitrejše, nas je pa vztrajnost, čista vožnja in zaključenih vseh šest dirk, pripeljala na sedmo mesto v skupnem seštevku. Naslednji dve dirki bomo pomerili moči na dirkališču Zolder in nato se selimo na SPA za vzdržnostno dirko. Upam na najbolje.
 15. V8