Danjel T.

VIP
 • Števec vsebine

  473
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  15

Danjel T. last won the day on January 15

Danjel T. had the most liked content!

Ocena v skupnosti

237 Zelo dobro

O uporabniku Danjel T.

 • Naziv
  SloRacing Donator
 • Rojstni dan 19. 07. 1977

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Koper
 • Volan
  TM T500 RS
 • Stopalke
  ARC Carbon

Zadnji obiskovalci profila

2 563 ogledov profila
 1. V8

  Ja, Zolder bo tudi po moje kar zahtevna. Plus je to, da smo avto že nekako spoznali in točno vemo, kaj dopušča in kaj ne. Marsikomu dela težave in za to ga redko kdo vozi. Vendar enkrat, ko avto spoznaš, postane pravi užitek Če koga zanima, je še vedno možnost, da se priključi prvenstvu.
 2. V8

  Se trudimo. Samo so hitri, res hitri in jim je težko sploh blizu pridet. Je pa res, da ko se top vozniki bojujejo, so bolj podvrženi napakam....Še posebej s tem avtom, kjer moraš bit z gasom bolj previden kot pri zaviranju. No, ne spadamo me najhitrejše, nas je pa vztrajnost, čista vožnja in zaključenih vseh šest dirk, pripeljala na sedmo mesto v skupnem seštevku. Naslednji dve dirki bomo pomerili moči na dirkališču Zolder in nato se selimo na SPA za vzdržnostno dirko. Upam na najbolje.
 3. V8

 4. V8

  To so hostane dirke. Split je edne, tako da smo vsi na kupu. Če pogledaš štart (npr Laguna) je avtov vse do konca štartno ciljne ravnine vse do zadnjega ovinka. Lepo je videt napolnjena skoraj vsa mesta. Tudi če imaš petnajsti čas je še vedno zanimivo, ker jih imaš še vedno 30 za sabo. No, prvenstvo je še dolgo, šele druga dirka, tako da je še vse odprto.
 5. V8

  Čeprav Sebring nima vzponov in spustov je precej naporna za vozit. Izrazito tehnična proga spravi marsikoga v težave. Z V8 dirkalniki pa prava drsalnica, še posebej pri visokih temperaturah. Neglede na to je število udeležencev še vedno visoko, obenem pa kar dobra konkurenca z dokaj poštenimi vozniki, zaradi katerih je užitek v dirkanju še toliko bolj zabavno. Sasing motorsport je sicer imel nekaj težav v samem štartu, vendar smo skozi dirko uspeli popravit izid, tako da smo se ekipno uvrstili v top 10.
 6. Za ta avto lahko daš brez težav na 28 FFB
 7. V8

 8. V8

 9. V8

 10. V8

  S časi se vrtimo v top 10. Sašo okoli 5ega, jaz pa okoli 10ega mesta. V soboto je prva dirka na Laguni. Bomo videli, kako se bo obneslo. Proga precej drsi, vzponi in spusti pa kar lepo vplivajo na ta avto. Testna na Cota, se je končala solidno, brez nekih zapletov. Tako da....upamo da bo tudi tokrat tako
 11. V8

  Danjel T. pri dirkanju je samo še za v pokoj. Enostavno mi ne znese. Imam celo pomisleke, če bi vse skupaj prodal.
 12. Hahaha, kaj je to demolition derby Pa koliko je teh vozil na progi? nikoli konca Ja, res bosta potrebovala srečo, da prideta ven s tega mlinčka Najbolje da pole naredita.
 13. S temi potezami ne navdušujejo. Res so postali predragi. Za Evropo je bilo ugodno štiri leta nazaj, ko je bil tečaj eur-dolar ugoden za nas. Dobil si 50% off, povrh vsega pa tečaj ugoden. Takrat je bilo 50 dolarjev cca 37 eurov in si za 74 eurov dobil dvoletno naročnino. Zdaj pa je tečaj skoraj 1:1 in samo še 25% off. Tako da prideš šele na 165 dolarjev, kar je cca 152 eur. Tako da za nas, se je podražilo za dobrih 100% Če bo šlo tako naprej, bo treba začet iskat drugo simulacijo ali celo zamenjat hoby
 14. Ti ga prodam jaz za 60€, če te zanima Sicer moj nima samo dve uri uporabe, je pa vseeno lepo ohranjen.
 15. Škoda. Se bo naslednja bolje izšla