Skoči na vsebino

edgeslo

Donator
 • Števec vsebine

  2 638
 • Donacije

  0,00 € 
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  42

edgeslo last won the day on January 16

edgeslo had the most liked content!

Ocena v skupnosti

563 Odlično

O uporabniku edgeslo

 • Naziv
  iRacing maniac
 • Rojstni dan 26. 07. 1975

Contact Methods

 • Skype
  sasop@sasing.si

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Nm
 • Interesi
  V-Racing
 • Volan
  Ostalo
 • Stopalke
  Ni podatka

Zadnji obiskovalci profila

8 274 ogledov profila
 1. Daytona 24h

  Napram Marjanu ali alien-om iz Q ?
 2. Daytona 24h

  Ne vem kakšno je vreme na Q, sam časi so totalno divji.. in ne, spodaj niso podatki od DP ampak časi za GTE
 3. Daytona 24h

  LOL Update-an je prvi post. Tam dobite skine za moštvo in približna navodila kaj je potrebno z njimi narediti.
 4. Daytona 24h

  Nič hec, je že gotovo,kar si rekel si rekel... od zdaj naprej samo še road, oval pa sam za največje praznike Ja dajmo se na discordu zmenit kar se še imamo če ne bomo napisal ena 300 strani Po možnosti danes ?
 5. Daytona 24h

  Hmm ne vem, sam meni tp že lep čas ne dela prav tako da dvomim da je to res. Glede na situacijo bom danes v prvi temi dodal link do skina za avto in cunje,kako skopirat pa najbrž že znate
 6. Daytona 24h

  Evo : https://drive.google.com/file/d/15hJlqbYm_Husj2QhSpJJ8Rq1iYUvEA7I/view?usp=sharing Je pa to očitno splošni problem.. razvijalci TP so že v akciji
 7. Daytona 24h

  Nope , vse je narejeno, problem je v tem da TP ne dela vedno za avto v katerem voziš, za ostale pa ja. V ligah zaradi tega delajo skinpack-e in jih pošiljajo okoli. Najbolje da sam skin preimenuješ tako da bo imel pravi id in potem bo delal..
 8. Daytona 24h

  Ajde, recimo da zaradi tega ne bodo serverji spet pockral
 9. Splošna debata - iRacing

  Se da. V iRacingu tam pod hosted če se ne motim imaš hosted results.
 10. Splošna debata - iRacing

  V buildu danes ni nič pretresljivega kar bi lahko vplivalo na Daytona 24h... razen tistih shader, ki pa pa jih imam jaz itaq na max..
 11. Daytona 24h

  U bistvu je bolje kontra ker je kvaliteta zvoka v Discord precej boljša.. Zdaj če kakšno neumnost preslišiš na chit chat ni panike, če pa te nekdo opozarja da je v naslednjem ovinku "štala" in tega ko voziš ne slišiš dobro pa je lahko takoj sranje. Prav tako kot se da disable Discorda se da baje tudi naredit za iR.. lahko pa danes sprobamo...
 12. Daytona 24h

  Še eno zadevo sem se spomnil iz preteklih endurance dirk... in sicer chat.. Kot smo se že pogovarjali, naj bi nekdo če se le da bil spotter tistemu, ki vozi.Vem pa da bomo/boste uletaval pogledat kako se trenutni voznik drži in če bo še kdo online malo chat-al Zato predlagam sledeče , discord kanal uporabljamo za komunikacijo med voznikom in spotterjem, iracing voice pa za chit chat. Na ir bomo naredil private kanal in tam se lahko menimo gluposti, voznik pa v tem kanalu ni prisoten ali pa si ga da na mute. Torej zmapirane bi imeli 2 tipke za voice in sicer eno za iRacing in eno za Discord.Ne vem če lahko narediš kaj podobnega v Discordu da bi dva kanala uporabljal istočasno a izbiral kje se te sliši...razumete ? Kakšna boljša ideja ?
 13. Daytona 24h

  Dajte tisti ki trenirate solo napisat še kakšno je bilo vreme ko ste vozili. Namreč med 18 stopinj in 26 stopinje je razlike več kot sekundo na krog. Drugače pa jaz se pri 26 stopinjah vrtim v 1.42 (race pace), kvalifikacije pa sploh še probal nisem PS : Še eno zadevo sem se spomnil iz preteklih endurance dirk... in sicer chat.. Kot smo se že pogovarjali naj bi nekdo če se le da bil spotter tistemu ki vozi vem pa da bomo/boste uletaval pogledat kako se trenutni voznik drži in če bo še kdo online malo chat-al Zato predlagam sledeče , discord kanal uporabljamo za komunikacijo med voznikom in spotterjem, iracing voice pa za chit chat. Na ir bomo naredil private kanal in tam se lahko menimo gluposti, voznik pa v tem kanalu ni prisoten ali pa si ga da na mute. Torej zmapirane bi imeli 2 tipke za voice in sicer eno za iRacing in eno za Discord, ker ne več če lahko narediš kaj podobnega v Discordu da bi lahko dva kanala uporabljal istočasno a izbiral kje se te sliši...razumete ? Kakšna boljša ideja ?
 14. Splošna debata - iRacing

  Evo, sem spet odrgnil en stint in edino kar upam da te , ki so vozil DP danes z mano na serverju na dirki ne srečamo. DP je smo malo hitrjši GTE-jevci ujeli čez ovinke, vsako drugo prehitevanje je bilo čisti dive bomb... skratka katastrofa . En švabo me je z DP-jem najmanj ene 6x ven porinil... no potem sem mu vrnil z obrestmi in mu še prjazno pripomnil... This is not Eurocup Handball game Če ne drugega... je bilo mal smeha
 15. Daytona 24h

  Hehe , v resnici nas kamerman res išče... ko on že kamero pospravi in leži doma na kavču ....se mi prvič pripeljemo mimo Drugače pa ja, tako kot je napisal Mitja, dodaj nas na iR pa boš videl kje smo in uletiš.
×