Rokovnjac

Novinar
 • Števec vsebine

  824
 • Pridružen

 • Zadnjič prisoten

 • Days Won

  32

Rokovnjac last won the day on April 5

Rokovnjac had the most liked content!

Ocena v skupnosti

640 Odlično

1 Follower

O uporabniku Rokovnjac

Osebne informacije

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Rokovnjaški brlog
 • Volan
  Fanatec CSR
 • Stopalke
  CSP V1

Zadnji obiskovalci profila

2 706 ogledov profila
 1. Hvala za šalco!!
 2. Aj papi!! Q: Prišel z novim setupom, ki se je čudežno pojavil Odpeljal soliden krog, dobro da je bila tale proga, ki jo še iz časov Grand prixa poznam. R1: Lep štart, spredaj se zabremza Gašper, pridem na P3, gledam dvoboj spredaj, med Glavačem in Vajtosom.. Proti koncu slednji obupa, nato naredi en lep slide še Glavač in povoham prvo mesto. No zadnje dva kroga se nekaj matram, samo več kot P2 ni šlo R2: Se mi je zdelo da dobro štartam, pa so eni samo leteli mimo. V prvi šikani že 3 wide, v drugi šikani 3 wide, pol je pa blo mal fliperja, padem nekam bolj zadaj. Ujamem Erika v prve, naredim napako, ujamem Erika v drugo, ga sledim, samo je hiter po ravnini kot blisk. Potem ga ujame druga šikana, se postavim ob bok, verjetno pri izhodu pride do dotika, ker vidim, da je šel v maloro....dobra fizika, ni kaj. Poskušam ujet Selčana, pa je predaleč. V zadnjem krogu še srečam Gašperja, ki nabira Marjetice, P5. Super vikend Hvala za organizacijo, pa vsem za dobre dirke. Luštn je blo.
 3. Woohoo, dobra kombinacija Danes sem mal sprobal vse skupaj, prav huda proga je tale Amerika. Za avto se še odločam, razlika je kar konkretna, tako po načinu vožnje, kot po hitrosti. RSR je bolj odpuščajoč, GT1 pa oster kot britev. Verjetno bom vozil prvega, ker ne bo dovolj treninga za drugega
 4. Kdaj pa je film?
 5. No, tole je pa kar mal presenečenje . Ampak razumem, treba je obut nove čevlje, pa se preizkusiti še v drugih vodah Lahko rečem, da sem užival v vseh organiziranih dirkah, ki sem se jih udeležil in prvenstvih, ki sem jih odvozil. Tale portal je super zadeva in upam, da se ga fura še naprej v taki smeri.
 6. A zdaj boš pa rekel, da je avto bolj pomemben od volana.... Ja kakšen dirkač pa si
 7. Kaj prodajaš
 8. Kaj bi te pa zanimalo. Če deluje? Kaka je kvaliteta? Kakšna je podpora? Ali v špilih deluje bp? Moj Fanatec CSR deluje še iz Murnovih časov, sicer je baje imel svoje porodne težave, ki pa so že daleč zadaj. Na začetku so bile težave v driverjih, ki pa so sedaj porihtani. Občasno se je zgodilo, da volan izgubi na kvaliteti FFB in povratnih informacij, pa pomaga reinstall driverjev in zadeva ponovno deluje 100%. Kvaliteta izdelave je povsem ok, glede na to, da sem odvozil že lepo število sezon. Razdiral sem ga samo enkrat, da sem spihal ventilator, drugače pa lepo čepi na monokoku. Na desni strani je odstopila alcantara, ki pa sem jo zalepil nazaj. Podpora s strani Fanateca je iz leta v leto boljša, tudi novi driverji za win10 so končno taki, kot je treba. Tudi rezervni deli še vedno obstajajo, ko mi je crknil napajalnik, je bil nov pri meni v roku 3 dni po naročilu na Fanatecovi strani. V špilih volan deluje bolje od vsega, kar je Logitech dal na trg in sem preizkusil do sedaj (G25, 27, 29), meni kot občasnemu šoferju povsem zadostuje. FFB je ok. Polek imam sicer osnovna pedala, ki bodo v kratkem šla v nadgradnjo, saj so premehka, ampak delujejo pa bp Če te še kaj zanima, pa na dan z besedo, jaz pa čakam da @alkoro proda kaj iz svojega kompleta
 9. Verjetno se kar bo, do novega motorja v Barceloni/Monaku/drugo leto Kakorkoli, tole se ne bo dobro končalo. Take izjave, kot jih Alonso med dirko spušča v eter japonci ne bodo več dolgo ignorirali (ninje on the move)
 10. Ti boš safety car.
 11. Dober članek o Hamiltonu: Še video:
 12. Glede na ostali podmladek v letošnji sezoni je zanje Max nadcar
 13. Izgleda mal boljš, kot VIR, samo ima pa vseeno nekaj zidov preblizu steze. Kaj pa varnost ....
 14. Ravno prav uletel, da sem še sprobal mal kvalifikacij. Hvala za setup, je bil obetaven R1: Dober štart, nekateri v prvih zavojih razkazujejo svoje znanje driftanja, sam sem samo pomahal in že sem bil za Gašperjem na drugem mestu. Potem sva lepo kruzala v istih časih, enkrat je en naredil malo napako, drugič drugi. Dokler nekje okoli 6 kroga Gašperja v prvi šikani ne obrne, se skušam umikati, na travo, na drevo, pod cesto, vseeno poči. Gremo dalje kar po travi, za mano že Janko, ki uporabi kode za preskok (2x zgornji šift+ročna) in me preskoči. Potem ob koncu naredim še en feler in me še Gašper prehiti nazaj, samo je P3 na koncu bil povsem dovolj R2: Miren štart, nato mimo mene po desni leti raketoplan, se umaknem, ko potolče tiste spredaj, zrak čist, gremo dalje. Potem sem bil zadnji v vlakcu Kraner, Ocvirk in gledam kaj bosta dobrega skuhala. Eden se odloči pojesti kosilo, tako da švignem mimo in sledim Kranerju. Zadaj spet prileti Glavač, tokrat si nadanem ščit (volan skrajno levo + dvojni pritisk na sklopko), ne pomaga, Janko ima močnejše kode in gre mimo, jaz pa po travi iščem krte. Nato do konca kruzam in uživam v zabavni progi. P4. Krasen event, res nora proga, ne dopušča napakic, kaj šele napak. Se vidimo.
 15. Ja tisto tarnanje je pokvarilo dober vtis, ki ga je pustil do takrat. Pa Alonso bo naredil harakiri letos