Skoči na vsebino

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 18. 09. 2017 in all areas

 1. 11 points
  Moja Mici je končno doma Grobnik gokart125shifter assetto corsa osw meglič oculus vr diy buttkicker 2 dof mot.simulator NAJBOLJŠI FILING V TEH MOJIH 30 LETIH VIRTUALNEGA DIRKANJA
 2. 9 points
  Zdej ko sm mal naštelu FFB se zadeva kar lepo pelje. Na primer Porsche GT3 je dost podobn kot v AC-ju, tut po filingu ga lahk podobno tišim. Potem so tu določeni avti, sploh dirkalni, ki imajo manj kot 900 stopinj zasuka in zgleda, da tu neki ne štima, ker ti upošteva kot da imaš 900 na avtu, ki ima ubistvu 600. Mal nadležno, upam, da kmal porihtajo. Grafično je nekaj bugov, ko gledaš replaye, photo mode kapo dol. Igral sem tudi proti AI-ju prvo dirko za kariero z Ginettami, smo se lepo boril (100% težavnost, 78% agresija). Ko pride dež, postane res epsko. Lužice, ki te praktično zjebejo do amena če se jim ne izogibaš, tudi ko se steza suši so zelo nevarne, ko te kje izza ovinka preseneti kakšna na Šlajfi.
 3. 7 points
  Ka je zdej banda, kej furate? Jutri vas z @enjoyer83 s temi stroji pričakava na gridu: Seveda gredo zasluge za izdelavo poslikave @Luka Peklaj oz. Lux Liveries.
 4. 7 points
  Troyan Donut Automotive predstavlja: VLMS Corvette "sugababe" C7R Tole je lepotica, ki jo bomo, Božo Fujs, Gašper Grebenc in moja malenkost, v letošnji sezoni vozili v multiclass (GT, LMP2) endurance ligi Virtual Le Mans Series. Skin je izdelal Tilen Horvat. Odlično je zadel koncept krof skina , ki smo si ga zamislili zavoljo imena ekipe. Hvala še enkrat, @Tilen7. Asistent designa je @bofu, ki je prav tako avtor logotipa TDA, lasti pa si tudi patent za količino sladkorja na trojanskem krofu. Iz trojanske pekarne mu zato za vsak prodan krof nakažejo 1 cent Specijalc za kvalifikacije bo očitno @Grebenc Gašper, js bom pa urejal finance in ukrajinke Sezona bo dolga: Konkurenca pa številna in huda: Cilj: Cilj je pripeljat lepotičko celo skozi vse dirke.
 5. 6 points
  Eko pa še moj report . Na dirko sem se res dobro pripravil . Od peljal sem veliko krogov in tudi 2 celotni dirki proti Ai. Kolko sem samozavesten se je videlo na na practice ko sem na SS postavil zame zelo soliden čas. Q . Malce pohlepno sem se odpravil iskat svoje mesto kar na SS . Prvi poizkus sem uničil sam ke rmi je odneslo zadek . Drugega dem prekinil ker mi je ginetta prekrižala pot na neprimernem delu in v tretjem sem hotel preveč ter na izhodu zapeljal z 2 kolesoma na travo . P15 je bilo kar realno za to kar sem prikazal. R: Nori start ! Mislim da sem pridobil 3 mesta , pol pa ne vem najverjetneje je bila krivda na moji strani počasi prečkam cesto na levo ker je bilo ogromno prostega prostora , da bi lahko lepo zaviral v t1 , pa me zadek počasi prehiti . Čutiti ni bilo nobenega dotika , fizika pa je kazala kot ,da me je nekdo ozadaj malce potisnil oz ,da sem se nekomu z zadnjim delom naslonil na odbijač . Moram pogledati replay . Ustavila me je stena in večina avta je bila živo rdeča . Ampak predali se ne bomo . Gasa pa lovit kar se ulovit še da. Kaka 2 kroga sem potreboval , da sem se prebil skozi Ginette . Pa v lov za Marjanom . Ampak škoda na avtu ni dopuščala , da priključim . Kličem v boxe da creew cheef skalkulira kako hitro lahko obiščem boxe in da bom imel še vseeno dovolj goriva da zaključim dirko z enim postankom . Pubeci so naračunali da bi to lahko bilo izvedljivo šele v 13 krogu . Do takrat se je šlo samo za minimaliranje škode . Po daljšem postanku na katerem so zamenjali celoten aeropaket , pa gasa . Precej je bilo prometa , eni so zelo lepo pustili naprej z nekaterimi smo malce zgubljali čas ampak po 22 krogu je blio očitno , da brez večje napake konkuretov "Marjana" ne bo šlo priključit . Popuščanja seveda ni bilo peddal to the metal do zadnjega kroga . Zelo mi je žal , da sva imela z Žanom kontakt v T1 ko sem ga prehiteval ker je zaradi tega izgubil pozicijo . Ginette so zavirale zelo pozno in prav zaradi tega sva po moje prišla en ob drugem v T1 . Zelo je težko precenit kako bodo ostali reagirali , včasih bi jih z veseljem sledil še kak ovinek in nato prehitel , pa te spuščajo za vsako silo , spet drugič pa misliš , da se je umaknil pol pa se bori za ovinek kot da je zlato na drugi strani . Tak je bilo na koncu z Itamar Yativ . Z Darenom sta bila čisto skupaj , Daren me je spustil naprej brez problema Itamar pa je ostal na gasu pune tam po neskončnem desnem ovinku in sva bila drug ob drugem skoraj do zadnje kombinacije . Vse čisto tak da vsaka čast , pravim samo , da je težko predvidevat kako bo nekdo reagiral . Ampak gledano kot celota je bila dirka izjemna in sem noro užival . Vsa umikanja počasnejših so bila korektna , lepo napredujemo . Tudi PLP ni bil prestrog in ni nerazumno kaznoval . Še več takih vikendov !
 6. 6 points
  sveže iz pečice skinpack
 7. 5 points
  Izšel je težko pričakovani GT3 pack DLC Steam Store Se vidimo v Nedeljo zvečer?
 8. 5 points
  Eh pa to deževje. V Avstriji te lahko preseneti tudi že sneg:
 9. 5 points
  iRacing je tok realističn, da ko se skantas ti dobesdno volan zagori https://clips.twitch.tv/GrossBitterCucumberPlanking
 10. 5 points
  Eat your heart out Chiron.
 11. 5 points
  po dolgem času super in čista dirka, borbe z vsem in vsakim, ki se je našel okoli mene in praktično brez vsakega dotika, zadnjih 8-9 krogov pa lovljenje teammata in preklinjanje prometa ker mi je vedno pobegnil čez cilj sem prišel 0,2s za njim, še bi bilo zabavno če bi bil kak krog več...
 12. 5 points
 13. 5 points
  Epic race Levji delež sta oddelala Grebenc in Fujs. Predvsem Gašper, ki je perfektno odvozil več kot dve uri dolg začetni stint, nam je zagotovil odlično izhodišče za drugi del dirke. Božo je odlično nadaljeval in po zadnjem driver swap-u, sem za dobre pol ure za volan sedel še sam. Iz boksov smo prišli na 5. mesto v klasi, prvi zasledovalci pa več kot 2 kroga za nami. Fanta sta me mirila, da ni panike, mamo to Ampak to je bil pravi pekel!! LMP2 so bili kot pijani sršeni Na kocki pa ogromno, 5. mesto je za nas tri, ob takih imeih, skoraj kot zmaga. Če bi me LMP2, ki so se v medsebojnih bojih obnašali res arogantno, nasadil, bi popravilo trajalo min 5min in čao tudi točke (10.mesto). Gre za naš prvi driver swap event in tako dolgo dirko. Dejansko je bila to tudi naša prva resna rF2 dirka in kot totalni rookiji smo nocoj naklestili celo aktualne prvake iz lanske sezone, team 1Aco, ki so sicer imeli ogromno smole. Na dirki smo imeli šele 14. fastest lap v GT klasi in 36. overall, od 41 nastopajočih. Pridobili pa smo 14 mest v skupnem seštevku in 7 v GT klasi, kar nas uvršča overall na 4. mesto med tistimi, ki so pridobili največ mest. Tudi na overall consistancy lestvici smo relativno visoko, na 7. mestu. Naslednja postaja: Fuji REZULTATI Posebna zahvala gre @terga, ki je nesebično pomagal z uporabnim infom in ključno pripeval, da smo se sploh znašli v poziciji, kjer smo. Thx Alen, big ups
 14. 5 points
  Kdor bo kupoval CSL Elite in ni vezan na XBOX naj v vsakem primeru vzame PS4 verzijo baze, ker ima izboljšano elektroniko in motor (enak kot je v CSW bazi).
 15. 5 points
  Kurjenje gum za 100EUR! Zbiram hitre ali mal manj hitre kandidate, za tekmovanje v PC2 Project Cars PS4 tekmovanje bo Time Attack WTAC stil, nabijanje hitrega kroga, sodelujejo lahko VSI, kateri vozijo na plošček ali volan in izključno le na PS4 konzoli! Kdor je za, naj me prosim doda preko psnja , psn ime je: Playgame81 (Damjan Šimenc ) In dobiš povabilo v skupino PC2, kjer bo objavljeno tekom dneva več info! Prva nagrada bon v vrednosti 100EUR in še 2 tolažilni nagradi! Veselo žganje gum!
 16. 5 points
  @mancSLO Kr velik za sprobat, pa tudi dolge vrste... Dost je bilo DD volanov. Zame prvič, pa še ene 3 različne sem probu. Težko rečt razlike, ugibam da je bolj odvisno od nastavitev pa sima.. Je pa dosti bolj natančen ffb od g27, to pa za zihr. Dost je bilo raznih baz z buttkickerji pa vse do full motion od race-simulator.de . Morm rečt, da mi pri noben ni povezal z real-life. Naprimer pri tem za 45k€ preveč pretrese in se zgubi fokus na ovink... Nek tak X faktor, drugače ne. VR je že znan, se mi je zdel fajn. Sem pa opazu, da od tistih, ki so tam tekmovali, sta ga samo 2 uporabljala. Nekaj slavnih oseb :D v živo Maximilian Benecke, Olli Pahkala, Bono Huis pa Frederik Rasmussen. Od pedal Heusinkveld, cela pornografija aluminija. Wave Italy podobno, je pa 500€ na pedal... Od simov v glavnem Assetto pa dirkal se je na iracingu. rf2 je mel 2 svoja riga, vr, dež pa Bentley. Pc2 je bil skup z fanatecom. Pa RaceRoom je talal dnar za top 20 čase (-vstopnina)
 17. 5 points
  Kratk album iz letošnjega expota https://imgur.com/a/IgZ7S Road trip z @Patrik Flis, pa še enim kolegom.. =)
 18. 4 points
  Jaz sem rabil nekaj časa, da sem se privadil na ta avto. Zahteva zelo specifično bemzanje. Da nima ABS je še najmanj. "Problem" je ker ta avto zavija z bremzami in ne z volanom Odkar so ga izdali vozim samo to. Ta teden se podimo čež goro. Eno dirko sem končal v top10 eno pa v zidu
 19. 4 points
  Prvi test z VR. Zadeva presenetljivo dobra
 20. 4 points
  Kok hudo.. Nakloni pa vse Prav da je 75min gonu Trento Bondone
 21. 4 points
  Thx to @bofu imamo sedaj na slo-racing.com Automobilista serverju Livetiming enjoy
 22. 4 points
  Server je online. Stracker tudi.
 23. 4 points
  https://youtu.be/382QK8mX1Fc?t=1937 Lahko rečem samo kapo dol za tako fer dirkanje! Super dirka je bila. Na začetku sem še lovil Alena in ga tudi prehitel, a sem bil na drugačni strategiji. V drugem delu dirke se mi je samo še odpeljal. Na koncu me je začel lovit še Tomaž, a mi je nekako uspelo ostati malenkost spredaj, da ni pripravil konkretnega napada. Prva dirka po kakšnih štirih mesecih. It's good to be back!
 24. 4 points
  Ni ravno iR, ampak se nas je nekaj v rf2 nabralo in liga bo stekla. Na testnih dirkah kake rumene preveč, ampak se zadeve umirjajo:
 25. 4 points
  Pridno nižam ....urca zjutro in urca ponoč..to mi je dohtar predpisal
 26. 4 points
  Prihaja tudi Vette GT3 Spet nekaj za @mancSLO https://www.studio-397.com/2017/09/roadmap-update-september-2017/
 27. 4 points
  Že iz nove spletne strani, linki še ne delajo! Search Results for fanatec 20SEP 2017 ClubSport Pedals V3 za Fanatec volane | 0 Dobava 1 do 10dni Plačilo 30% avansa Advanced Technology Nothing will make you faster than a set of good pedals. We are using the latest and most advanced technology to give you an advantage. 90 kg Load Cell (adjustable) … Continued 31JUL 2017 Fanatec GT2 Volan | 0 Fanatec GT2 Volan 20SEP 2017 OMP CORSICA+QUCIK RELISE volanski obroč in nastavek za TH 300 T 500 volana | 0 Custom nastavek novo in nov OMP CORSICA volan Nastavek narejen v SLO Volanski obroč original OMP 24 mesečna garancija Po želji izdelujemo quckrelise tudi za druge volane TH, FANATEC, LOGITECH…itd Več na info@playgame.si Specifications Product code: OD/1954/BN … Continued 20SEP 2017 ClubSport Handbrake V1.5 | 0 Dobava 1 do 10dni Plačilo 30% avansa Let’s get dirty! Slide through the corners with the help of the ClubSport Handbrake V1.5, and perform perfect drifts in rallye and drift simulations. Compatibility like no other Use the handbrake together … Continued 20SEP 2017 ClubSport Shifter SQ V 1.5 | 0 Dobava 1 do 10dni Plačilo 30% avansa Solid Full Metal Design The ClubSport Shifter is entirely made of metal, which equates to mean: built-in quality, durability and reliability. Outside And Inside The full metal construction of the shifter assures … Continued 20SEP 2017 CSL Elite Pedals LC | 0 Dobava 1 do 10dni Plačilo 30% avansa CSL Elite Pedals set with Loadcell Brake The CSL Elite Pedals LC come as a complete set, extended with the loadcell brake unit providing a third pedal. Full functionality The included CSL … Continued 20SEP 2017 CSL Elite Pedals | 0 Dobava 1 do 10dni Plačilo 30% avansa Premium Materials Even at the mid-range price you get the same technology and materials as used in high-end pedals. Solid full-metal Design The high quality full-metal Aluminium design ensures long lasting durability, … Continued 20SEP 2017 Forza Motorsport Wheel Bundle for Xbox & PC | 0 Dobava 1 do 10dni Plačilo 30% avansa The centerpiece: The ClubSport Wheel Base V2.5 The ClubSport Wheel Base V2.5 is a masterpiece of Germaneering® and sets new standards for performance and reliability. Interchangeable steering wheels Change the steering wheel in … Continued 20SEP 2017 CSL Steering Wheel P1 | 0 Dobava 1 do 10dni Plačilo 30% avansa Compact & Lightweight With a diameter of 30 cm and a weight of 1170 g this steering wheel allows quick movements and fast reactions. Brushed aluminium spokes Solid construction with a brushed aluminum … Continued 20SEP 2017 CSL Elite PS4™ Starter Kit for PC in PS4 | 0 Dobava 1 do 10dni Plačilo 30% avansa Bundle containing CSL Elite Racing Wheel – officially licensed for PS4™ and the CSL Elit Pedals. Officially licensed for PS4™ Through partnership with Sony Interactive Entertainment Europe, the CSL Elite Racing … Continued earch Results for fanatec 20SEP 2017 CSL Elite Racing Wheel – officially licensed for PS4™ | 0 Dobava 1 do 10dni Plačilo 30% avansa Officially licensed for PS4™ Through partnership with Sony Interactive Entertainment Europe, the CSL Elite Racing Wheel works seamless with all PS4™ and PS4™ Pro consoles. The wheel is fully supported within the … Continued
 28. 4 points
  GID patched for AMS 1.0 Racedepartment Download DropBox Download Ker je zadnji Win10 update povzročil težave s DynHUD, so pri Reiza z zadnjimi popravki ta plugin privzeto izklopili. Kdor želi, ga lahko vklopi v nastavitvah v igri. DynHUD je že sam po sebi zelo neprijazen do uporabnika, saj je postavitev merilnikov potrebno nastvaljati s pomočjo zunanjega DynHUD editorja. Zelo nepraktično in zamudno početje. Predlagam alternativo GID HUD. Gre za izredno praktičen HUD, ki ga fantje, ki vozijo rFactor2, poznajo pod imenom TrackMap plugin. Plugin ponuja nemalo funkcij in neomejeno možnost postavitve raznih merilnikov, ki jih po ekranu enostavno premikamo z miško Deluje tudi na triple monitor sistemih. Namestitev je preprosta. Vsebino arhivirane datoteke enostavno prenesete v mapo Steam\SteamApps\common\Automobilista Včasih moti mapa v garažnem meniju. Izklopite jo z 0 na numerični tipkovnici. Ista tipka med vožnjo izbira map mode. Če komu plugin utripa med vožnjo --> Ctrl+F Main menu se aktivira v cokcpitu s pritiskom na desni Alt + space. S tipko enter izberite "select object". V naslednem meniju se pomikate s smernima tipkama gor/dol. Desna smerna pa izbira morebitne različne opcije, ki jih objekt lahko prikazuje. Izbiramo z entrom. Objekt je izbran, ko je obrobljen z belo črtkano obrobo, takrat ga lahko z miško poljubno premikamo po ekranu z levo tipko na miški, pa potrdimo pozicijo. Ko je eden od objektov označen (bela obroba) lahko s smernima tipkama levo/desno hitreje preklaplajmo med sosednjimi objekti in tako še hitreje uredimo zaslon, z Enter pa objekt prikažemo oziroma skrijemo. Npr. LCD objekt (+ desna smerna tipka) ponuja različne prikazovalnike hitrosti, obratov ipd. Mapo pa lahko po ekranu premikamo le tako, da držimo desni Alt+ smerne tipke. Desni shift + levo/desno pa omogoča zoom in/out. V postu so pripeta tudi podrobna navodila v angleščini. sicer so za trackmap rf2 ampak gre za enako zadevo TrackMapv0_9_ENG_Faz.pdf
 29. 4 points
  Fotograf posnel moderno F1 z 104 leta starim fotoaparatom https://drivetribe.com/p/photographer-shoots-formula-1-with-X1IQMfA4SAaKKv18X9tiXA?iid=OCHEV_5TRbaqL5gvXNyxgg&utm_campaign=StreetFX&utm_medium=fb&utm_source=network
 30. 4 points
  Jaz sem PC2 tudi ob 2AM na hitro razdevicil na Imoli z Lambotom GT3 ter prvo dirko Ginett v karieri. Na prvo zogo zelo navdusen, mislim pa da se bom moral z volanom tudi sam se poigrat saj se mi zdi da nima teze (RAW setting), ceprav sem dal na 100 gain, volume in ostalo na 70. @zamex23 si kaj delal ingame kalibracijo za volan in pedala? Mogoce mi to manjka. Mal prehitro edin bremza locka, downshift protection me je mal hecal, sam sem se hitro privadil, pa mal sem se sensitiviti znizal. ...to je blo dobro urco, je pa ogromno se za raziskat in ni hudica da ne bom nasel pravih nastavitev. Grafien performance neverjetno lepo dela na r9 290 in sicer default nastavitve pri 1080p mi je delalo na 120fps, tako da sem vklopil kar VSR in spilal na 1440p z 70fps Zdej, a sem spregledal kaj sam tam je bilo vse na high in nekaj celo na ultra + 16AF, brez MSAA pa SSAO nisem zdej zihr...stvar zgledala super delala pa se bolj super in moji strahovi so bili odvec...preuranjen nakup nove grafe pa tudi RX in sneg kar me tudi najbolj zanima se nisem probal....bo pa zdej po orosencu cas za to...cheers! Drugace pa sta tako Nvidia in AMD izdala nove driverje, ki so optimizirani za ta spil, pa za volan sem tudi videl, da so novi izpred 14 dni...tako da imam danes polno dela in veliko moznosti da si komplet zje*** sistem, sam ne morem s svoje koze ...#nedirajlavadokspava cheers!
 31. 4 points
  Uradni video 6. Rally Nova Gorica Uživajte ob ogledu World Rally Media
 32. 4 points
  Mmmmmm Šlajfa+ Lotus 49 + Ferrari 312 = FUN RACE ? #GrandPrixLegends PS Damage 0%
 33. 3 points
 34. 3 points
  @57X hvala za pomoč sem uštimal. Res zadnja je bila tista rešilana @mare87 tudi če sem dal Verify integrity ni pomagalo.
 35. 3 points
 36. 3 points
  hehe koncno sem sel mimo ghost rivala na prvega mestu TT-ja, ki mi je na ravnini vedno usel 1:17:818 in koncujem svoj izziv...job done P.S: vem da ni rezultat iz PT, sam sem rabil ghosta za orientacijo kolk kje driftnt
 37. 3 points
  LOL...pa se nekaj kolegi! Podcenjevaje! Do zdej sem imel sleep na monitorju skoz na off, Od kar imam merilec porabe sem postal zajeban. Monitor mi kuri 100W pa je v ECO state 1 WTF!!!...pazte kako imate sleep za screen nastavljen. Jaz sem imel do sedaj "never" ker sem spremlajl kurceve grafe od kriptovalut, pa je to trrenutno v bistvu ucinkovitost pol mining masine, ki celo nkeaj da od sebe Od tamalih masin se splih ne upam precekirat...spolh une ki ima FX8120 in 7950HD not, ker ko prides mim te zajame juzni veter s karibov... Naprej. Optoma HD25E projektor ...poraba 270W (laufa celo soboto in nedeljo)), masina kjer se poganja Kodi dodatnih 100W, Plasma 50" od 120 do 350W....avg 200W, kar me je presenetilo...ker pri televiziji tudi dotkrat zaspim inlajna celo noc. Skratka postal sem bolj avare porabe...se sploh ker so imel otroci seminarsko nalogo na to temo
 38. 3 points
  @bofu, a maš paypall račun : mancslo Yea, slo-racing will be in the future. That server set for us sir Božo :). Yust wait to setup liveracers acount. I've just been on the server as a quick test and it's running well. If you'd appreciate a donation in regard to any setup costs please let me know your PayPal account and I'll send you a "gift" transfer. Not sure how much the total cost is, but I was thinking of a donation of $5 a month, at least while it's using the Brabham BT20 on an historical circuit. If a few regulars make a similar contribution it should cover all the costs.Hopefully in the future we can get some organised half or full distance races (14 or 28 laps) with variable weather conditions going. Although until then it's best to stick with 5 lap races to encourage participation.There seems to be some pretty competent drivers (the fastest I saw was 3.38) but the language barrier could cause a problem in organising the races.
 39. 3 points
  Tud v živo zna bit pestro v nedeljo zvečer
 40. 3 points
  Mene tud piš. To niso tazmodani avti ne?
 41. 3 points
  Eh če nimam H-shifterja pa sklopke na sekvenco je preveč OP
 42. 3 points
  Ajde krofki. Kot soustanovitelj projekta 24h vam želim veliko užitkov na vaših dirkah. Prenos v živo:
 43. 3 points
  evo, nov podforum za rf2, staro debato sem premaknil na novo lokacijo
 44. 3 points
  Vsem na voljo RRT GT2/GT4 trening server, ki bo 24/7. Zaenkrat glede na pravila nastavljen samo BOP. Če mi admini zaupate še ostale podatke, rade volje popravim ...
 45. 3 points
  Zakaj nočeš dlcjev
 46. 3 points
 47. 3 points
  Ja, js sm za. Pol pa še Targa Florio s Ferrari 330 P4 vs. Ford GT vs. Porsche 917K vs. Porsche 908LH vs. Cobra edit: sam 2 kroga, ne več.
 48. 3 points
  Ja, še kar. Prihodnji mesec bo pa Spa 1966
 49. 2 points
  @markop ne vem kaj si ti gledal ampak lahko ti povem, da vsakič, ko odprem multiplayer sekcijo je polno serverjev, ki so celo popolnoma polni in moraš imeti hudičevo srečo, da dobiš prosto mesto. Kar tako sem šel sedaj pogledati in sem našel 46 serverjev na katerih je vsaj oz minimalno eden gor, ampak večinoma jih je več in se lahko komot pridružiš in odpelješ super dirko. Potem pa so tukaj še lige, katerim se lahko pridružiš in so venomer polne dirkačev, ki furajo kvalitetno in včasih celo bolje kot pa v iR. Včeraj sem imel nekaj super dirk na public serverju z starimi DTM dirkalniki in vedno nas je bilo za poln grid. Uživancija zagotovljena. Pa še obiskanost v številkah (trenutno):
 50. 2 points
  Nekaj zanesenjakov me je kontaktiralo in so v preteklosti kar oni predlagali kombinacije. Če bo ime serverja konstanten, bo dogajanje živahno. Več tule: https://forum.studio-397.com/index.php?threads/belgium-1966-brabhambt20.57912/#post-915006
×