Skoči na vsebino

Vsa aktivnost

Ta tok se samodejno posodablja     

 1. Včeraj
 2. Formula 1

  Lewis won the last 8 wet races. Jap 14 Silverstone 15 USA 15 Monaco 16 Silverstone 16 Brasil 16 China 17 Singapore 17 Avto ali voznik?
 3. Virtual Reality Headset

  No končno bo vredn kupit.
 4. Virtual Reality Headset

 5. SimRacing Expo 2017

  @mancSLO Kr velik za sprobat, pa tudi dolge vrste... Dost je bilo DD volanov. Zame prvič, pa še ene 3 različne sem probu. Težko rečt razlike, ugibam da je bolj odvisno od nastavitev pa sima.. Je pa dosti bolj natančen ffb od g27, to pa za zihr. Dost je bilo raznih baz z buttkickerji pa vse do full motion od race-simulator.de . Morm rečt, da mi pri noben ni povezal z real-life. Naprimer pri tem za 45k€ preveč pretrese in se zgubi fokus na ovink... Nek tak X faktor, drugače ne. VR je že znan, se mi je zdel fajn. Sem pa opazu, da od tistih, ki so tam tekmovali, sta ga samo 2 uporabljala. Nekaj slavnih oseb :D v živo Maximilian Benecke, Olli Pahkala, Bono Huis pa Frederik Rasmussen. Od pedal Heusinkveld, cela pornografija aluminija. Wave Italy podobno, je pa 500€ na pedal... Od simov v glavnem Assetto pa dirkal se je na iracingu. rf2 je mel 2 svoja riga, vr, dež pa Bentley. Pc2 je bil skup z fanatecom. Pa RaceRoom je talal dnar za top 20 čase (-vstopnina)
 6. Project CARS 2

 7. Project CARS 2

 8. Project CARS 2

  Js bom tut nabavu ceprav enka ni bila neki. Smo pa odvozli par dirk z clioti ce se ne motim. Slabs sigurno ni od enke
 9. SimRacing Expo 2017

  Jaz sem bil lansko leto, letos pa ni bilo časa
 10. Assetto Corsa

  že en čas
 11. Assetto Corsa

  A Targa je že za assetto?
 12. Assetto Corsa

  za targo kenslam vse ostale obveznosti
 13. Project CARS 2

  A ta reč je že? Kako kaj gameplay. A ja, 22th. Ps.: jaz sem pa fallout4 kupil. Jooj, moraš tipk se zapomnit.
 14. SimRacing Expo 2017

  Daj, da se nam malo sline pocedijo. Kaj ste kaj preizkusili, v katero smer gre vseskupaj.
 15. SimRacing Expo 2017

  Kratk album iz letošnjega expota https://imgur.com/a/IgZ7S Road trip z @Patrik Flis, pa še enim kolegom.. =)
 16. Project CARS 2

  Po dosti slabih izkusnjah pri prvem delu PC, sploh v startu, ko mi spila sploh ni uspelo zalaufati, sem se danes ugriznil v ustnico, ter si za RD kupil se PC2...lol kater sadomazo boste rekli, ki ga nic ne izuci...pa se prav bi imeli! Poleg teh porodnih tezav, ki se znajo vlecti skoraj do pubertete igre, se bojim, da se bo zaradi moje neverjetne aktivnosti bolj kot ne znajdla na suhem v digitalni knjiznici starega zbiralca, vseeno pa kancek upanja ostaja. Dodan je namrec rallycross, pa handling je baje dost hud...najboljs pri vsem tem pa je...da verjetn na moji stari R9 290 grafiki tega sploh ne bom mogu poganjat No pa vse naj naj Ali
 17. Project CARS 2

  Zakoon Wild 940 HP Time Attack Evo VI Coming to Project CARS 2
 18. Assetto Corsa

  Ja, js sm za. Pol pa še Targa Florio s Ferrari 330 P4 vs. Ford GT vs. Porsche 917K vs. Porsche 908LH vs. Cobra edit: sam 2 kroga, ne več.
 19. Assetto Corsa

  Mmmmmm Šlajfa+ Lotus 49 + Ferrari 312 = FUN RACE ? #GrandPrixLegends PS Damage 0%
 20. Dirkališča (Modi)

  Carolina Motorsport Park
 21. Zadnji teden
 22. Rokavice

  Jaz trenutno uporabljam te: http://www.skydda.com/en/gloves-and-arm-protection/thin-working-gloves/wc577104~p138491 So pravtako iz Bauhausa cena pod 10 eur . nisem ziher točno kolko . So pa izjemno tanke . In po enem letu uporabe skoraj preguljene na palcih in kazalcih . (OSW terja svoj davek ) hahahaha .
 23. Rokavice

  Rally Shop je super, zelo pohvalijo. Je pa res da sem že slišal da naj Alpinestarsove ne bi bile najbolj trpežne na trgu (info od pravih dirkačev).
 24. Rokavice

  Jaz sem za alkantaro kupil rokavice v Bauhaus-u in sem ful zadovoljen. Uporabljam jih že 1.5 leta in so zares trpežne. Material pa je tudi takšen,da ne drsi in so dovolj tanke, da imaš dober občutek. http://www.gebol.at/en/work_protection/Gloves?artnr=446
 25. mancSLO server

  Ga imaš naštudiranega
 26. mancSLO server

  Ja, še kar. Prihodnji mesec bo pa Spa 1966
 27. Rokavice

  Jih imam jaz cca 1 mesec. Na ne alcantara volan beri bolj plastičnu kot je Logitech driving force gt je oprijem slabši kot z suhimi golimi rokami. Je pa seveda konstanten. Po uri in pol matranja ko sem drugace imel potne roke in je drselo je z njimi sedaj vredu.
 1. Naloži več aktivnosti
×