Skoči na vsebino

* * * * * 2 Glasovi

Formula 1 - Sezona 2012

• Please log in to reply
6 odgovorov na to temo

#1 Adri

Adri

xXx

• Moderator
  • 1 002 prispevkov
  • Kraj:Krško
  • Volan:Logitech MOMO

Napisano 16 januar 2012 - 21:47

V ligi SloRacing so za nami že tri uspešno izpeljane sezone prvenstva Formule 1, sedaj pa se s svetlobno hitrostjo približuje že sezona številka štiri. Dirkači se bodo že čez dva meseca preizkusili na prvi dirki sezone, ki bo potekala v avstralskem Melbournu. Sedaj je čas, da dorečemo stvari, preden se zares podamo v sezono.

Posted Image

Tudi letos bo na sporedu 20 dirk, na katerih bo prostora za 24 dirkalnikov iz 12 moštev. Ker je beta različica igre rFactor 2 zaenkrat razočarala, trenutno stanje kaže, da se bomo vnovič pomerili v igri rFactor 1. Kar se moda tiče, se bo verjetno odločalo med dvema vrhunskima moderskima skupinama. Torej med modoma F1 RFT 2011 in Fsone Club 2011. Ker je časa vendarle še več kot dovolj je sredina oziroma konec januarja ravno pravi čas, da zadeve stestiramo in se nato odločimo kaj bo najbolje za vrhunsko tekmovanje v prihodnji sezoni. Prijave v prvenstvo se bodo pričele čez kakšen mesec dni, sistem pa bo podoben lanskemu. Torej lahko trenutno že rečemo, da bo v sistemu prijavljanja imelo prvih 10 v skupnem seštevku svetovnega pokala iz lanske sezone, že zagotovljen sedež, izbirali pa bodo po vrstnem redu uvrščenosti. Pogoj za sodelovanje v prvenstvu bo donatorstvo. Termin dirk naj bi bil enak kot v lanski sezoni. Več besede o vsem tem pa bo prav gotovo padlo še v bližnji prihodnosti.

Trenutno organizatorji želimo predvsem, da podate vaša mnenja glede prihodnje sezone Formula 1. Podajte vaša mnenja o modih, ki bi jih vozili v sezoni 2012 in če bi karkoli spremenili oziroma dodali v primerjavi z lansko sezono.

F1 - Sezona 2012:
- Tema

Glasovanje za mod v prihodnji sezoni:
- Tema

Prenesi:
- F1 RFT 2011
- Fsone Club 2011 - trenutno na voljo samo beta.

SERVER za testiranje moda:

IP: 84.255.240.239
Ime: SloRacing Fsone2011
geslo: sloracing

MOD: Fsone club 2011
Proga: Imola 2011 Euroracers

F1 RFT 2011

Fsone Club 2011

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Posted Image

#2 DDF1

DDF1
  • Donator
  • 91 prispevkov
  • Kraj:Ljubljana
  • Volan:Logitech Driving Force GT

Napisano 18 januar 2012 - 15:24

Kje bi se lahko vpisal v sezono?

lep pozdrav,
Damir Dubarič
Posted Image

#3 sennas

sennas
  • Administrator
  • 1 973 prispevkov
  • Volan:Logitech G27

Napisano 18 januar 2012 - 15:31

Trenutno še ni čas za to. Ko bo, bo javljeno kje, kaj, kako in kdo. :)
Posted Image

#4 Marko Podboj

Marko Podboj
  • Donator
  • 55 prispevkov
  • Kraj:Vrhnika

Napisano 19 januar 2012 - 22:20

Zanima me kako je z aerodinamic upgradi. Je potrebno kupit oziroma kliknit instal ali samo kliknemo na upgrade 3? Zato ker nimam keša :)

#5 sennas

sennas
  • Administrator
  • 1 973 prispevkov
  • Volan:Logitech G27

Napisano 19 januar 2012 - 22:46

Pojdi v test day in v chat vpiši točno to: ISI_BABYFACTORY

In boš dobu par miljard in lahko kupiš tudi Stožice in nezazidljive parcele. Kar čš :D
Posted Image

#6 Marko Podboj

Marko Podboj
  • Donator
  • 55 prispevkov
  • Kraj:Vrhnika

Napisano 19 januar 2012 - 22:52

:shock:

#7 yuken84

yuken84
  • Uporabnik
  • 5 prispevkov
  • Kraj:Koper
  • Volan:Ostalo

Napisano 20 januar 2012 - 16:10

Ne vem če je to prava tema za to kar mam za povedat?? uglavnem mi je učeri kolega pokazal video posnetek na katerem se v rfactorju spreminja vreme in sem danes stvar raziskal. Probal sem povleč dol mod in pa A1 ring in samo postavu server po nekaj urah mantranja mi ni uspelo nic nardit zato sem se prijavu na nihovi strani in ih vprasal če je to že javna stvar fantje so mi takoj odgovorili in pravijo da ni se venih plugina ker se iščejo vse bug-e in pa ko sem ih uprasal ce bi lahko stestiral to zadevo na nihovih serverjih so mi odgovorili da bojo kmalu nardili en publik server kjer bomo vsi lahko zadevo stestirali. Vse informcije glede zadeve najdete na http://www.rfactorimperio.com priporočam uporabo chrome brskalnika ker je stran v španščini in jo chrome lepo prevede

1 uporabnik(ov) bere temo

0 član(ov), 1 gost(ov), 0 anonimnež(ev)