Katero simulacijo / igro v letu 2012 najbolj pričakujete?
Temo je ustvaril mAxL, 28 dec 2011 16:15
33 odgovorov na to temo
Napisano 29 december 2011 - 15:08
Pričakovanja velika, kar bo pa bomo videli, vsekakor RF2 in GTR3!

Luka BEDENIK
Napisano 31 december 2011 - 14:10
Zanimiva tale anketa... takole po občutki s(m)o največji fanatiki glasovali takoj in je bilo razmerje med GTR3 in RF2 kar izenačeno... zdaj pa občasno kak pokuka forum in gre glas avtomatsko k RF2. Več sklepov je v glavi, en je da bo rf2 nek c*** za rajo

Tomaž Eržen
Napisano 31 december 2011 - 14:22
Zdej mu ne morem dat minusa.
Napisano 31 december 2011 - 15:31
Davorin Zorko

"race car driving is like sex, all men think they're good at it"
"race car driving is like sex, all men think they're good at it"
Napisano 31 december 2011 - 18:15
Pomojem c**cka za online ne bp, ker bo online client.
Aja...Srečnga pa zdravga
Aja...Srečnga pa zdravga
Napisano 02 januar 2012 - 18:01
Se nisem mogel odločit med rF2 pa GTR3.
Na koncu GTR3, če bo vsaj tako kot dvojka bo super. rF2 bo imel pa preveč modov, da bi se odločil kaj bi vozil
Na koncu GTR3, če bo vsaj tako kot dvojka bo super. rF2 bo imel pa preveč modov, da bi se odločil kaj bi vozil
Igor Slapar - Knight Rider
Napisano 02 januar 2012 - 18:13
Hehe... debata na iRacing forumu okoli rFactor 2 in GTR3 :
I just want a real sim, tell me how driving a fantasy car should be a simulator ? This isnt possibile, mods are a sim killers
I'm not a fanboy , i'll try GTR3 that really should be a great sim, but rfactor omg , go buy a ps3 if you want a game (2-12years old ) rofl
I just want a real sim, tell me how driving a fantasy car should be a simulator ? This isnt possibile, mods are a sim killers

I'm not a fanboy , i'll try GTR3 that really should be a great sim, but rfactor omg , go buy a ps3 if you want a game (2-12years old ) rofl

Napisano 02 januar 2012 - 18:39
Ja, štekamo, ne maraš rfactorja
.
Srečno in zdravo
Srečno in zdravo
Napisano 02 januar 2012 - 18:53
Meni je drugače vseeno kaj vozim. Samo zadnje cajte mi zmaga tisto ki ma skenirane proge. Je čist neki druzga vozt po progi ki veš da je taka tudi v resnici (kot 2mm natančno skeniranje pri iR). Zato sem tudi dal glas za Asseto Corsa ker bo mela skenirane proge (vsaj tko pravjo). Pa da o tire model še iz nK pro ne govorim. Glede fizike velik pomen če sodelujejo z ekipami ter tako dobijo telemtrične podatke.
Grafika ni vse, samo morm pa priznat da me rF2 grafika lih ne potegne. Verjetno rF2 ne bom kupu dokler točno ne zvem (od velik ljudi) kako se pelje ter kak občutek majo. Za mode mi pa ni. Edini ki mi je bil "tko tko" kul je bil Megane Trophy,
Grafika ni vse, samo morm pa priznat da me rF2 grafika lih ne potegne. Verjetno rF2 ne bom kupu dokler točno ne zvem (od velik ljudi) kako se pelje ter kak občutek majo. Za mode mi pa ni. Edini ki mi je bil "tko tko" kul je bil Megane Trophy,
Napisano 18 januar 2012 - 13:02
Jst sm popravu moj glas na GTR3
Nevem zakaj sem sploh glasoval za rF2 v začetku
Napisano 21 januar 2012 - 10:16
DIRT seveda HA HA HA !
0 uporabnik(ov) bere temo
0 član(ov), 0 gost(ov), 0 anonimnež(ev)