Skoči na vsebino

- - - - -

iGP Manager

• Please log in to reply
4 odgovorov na to temo

#1 FBR18

FBR18

Gajba

• Uporabnik
  • 1 429 prispevkov
  • Kraj:Otočec
  • Volan:Logitech G25

Napisano 21 november 2011 - 23:07

Končno prihaja nov F1 manager, ki temelji na preprostem 2D pogledu. Spet se bo kupovalo, prodajalo voznike, med njimi določalo kdo je št.1 in 2. ali pa sta enakovredna, načrtovalo finančne vložke v razvoj bolida, skratka veselje za vse F1 navdušence.

Igra bo v principu brezplačna, se pa bo dokupovalo za premium "content", kar je očitno zvezda stalnica pri novih igrah.

Izid igre je 11 december.

Povezava!

Posted Image

#2 edgeslo

edgeslo

iRacing maniac :P

• Donator
  • 2 051 prispevkov
  • Kraj:Nm
  • Volan:Fanatec CSR

Napisano 22 november 2011 - 00:09

Grafika je slabš kot GPM2 katerega smo pred več kot desetletjem nabijal kot zmešani. Sicer hvala bogu da pride tud kakšen manager sam bi sam pričakoval kaj več.

Posted Image

#3 Matjaž Murn

Matjaž Murn
  • Administrator
  • 3 516 prispevkov
  • Kraj:Trebnje & LJ

Napisano 22 november 2011 - 08:56

Sam res bolj slabo tole zgleda :) Marsikatera Flash igrica v browserju bolje zgleda :)

#4 FBR18

FBR18

Gajba

• Uporabnik
  • 1 429 prispevkov
  • Kraj:Otočec
  • Volan:Logitech G25

Napisano 22 november 2011 - 10:10

Meni se zdi pa ravno to super... zgleda praktično kot stari GP manager, ker v končni fazi niti ne rabiš nič boljšega. Bistvo špila je tako in tako drugje. Če pri iR-ju vozimo na ne bog ve kaj grafiki potem tukaj sploh nimamo kaj za pripomnit :P. Upam samo da je celota vredu in smiselno delujoča, čeprav sem tudi jaz mnenja da zgleda bolj kot copy-paste prejšnjega (funkcionalno).

V končni fazi pa se tudi tega ne bi branil, namreč stari GPM verjetno več ne dela od xp-jev naprej.

#5 edgeslo

edgeslo

iRacing maniac :P

• Donator
  • 2 051 prispevkov
  • Kraj:Nm

Napisano 22 november 2011 - 11:40

Dela :) Meni ga je ratal na 7 pognat rabiš pa en emulator..

Posted Image

1 uporabnik(ov) bere temo

0 član(ov), 1 gost(ov), 0 anonimnež(ev)