Skoči na vsebino
Matjaž Murn

Srečanje članov 2017

Srečanje 2017  

15 glasov

 1. 1. V primeru, da se organizira srečanje, se ga lahko udeležim na naslednjih lokacijah (pred glasovanjem preberi temo)

  • Green Garden, Pula
   5
  • Raceland, Krško
   10
  • Drugo
   6


Recommended Posts

Počasi se približuje zaključek prvenstev za letošnjo sezono. Trenutno potekajo diskusije o organizaciji srečanja članov pa smo v manjši dilemi, zato bi se rad obrnil še na vas za mnenje. Pred glasovanjem preberite temo. Nato pa glasujte na katero lokacijo bi prišli (lahko jih izberete tudi več). Če boste glasovali "Drugo", vam noben izmed predlogov ne ustreza. Prosim ne glasujte, če se srečanja v nobenem primeru ne nameravate udeležiti.

V okviru dogovora o sponzorstvu GT3 prvenstva, dobi 20 najboljših voznikov v prvenstvu (ki imajo zadostno število dokončanih dirk) brezplačno vožnjo z dirkalnim gokartom ekipe Hitri Dirkač. Komur to ime ni poznano in ni jasen princip delovanja ekipe, naj pojasnim, da gre za ekipo, ki navadno za cel vikend najame dirkaško stezo in pripelje svoje dirkaške gokarte. To pomeni, da se skoraj vsak vikend lokacija menja. Dirke za prvenstvo Hitri Dirkač GP so znane vnaprej za celo leto, ostali prosti treningi in drugi dokodki pa so načeloma znani za 2 meseca vnaprej. Trenutni urnik si lahko pogledate tukaj.

Green Garden, Pula

Moj predlog za srečanje je 14.5.2017, lokacija pa je Green Garden, Pula. Steza je super, zraven je tudi bar in picerija, vzdušje bo morsko. Če se dogovorimo, lahko s sabo vzamemo tudi roštilj in tam kaj spečemo, najbolj pogumni se grejo lahko tudi malo namočit.

Problem: precejšnja oddaljenost ter morebitno čakanje na meji zaradi poostritve nadzora pri prestopu.

Raceland, Krško

Za Raceland trenutno še ni nobenega datuma razpisanega (razen naslednja dva vikenda, ki pa sta žal prezgodaj). Predvidevam, da bo naslednji termin v Krškem konec maja ali enkrat julija. Tudi tukaj je zraven restavracija, kjer se lahko malo podružimo, kaj pojemo in spijemo kakšnega hladnega. Verjetno pa ne bo tako domače vzdušje, saj tam sigurno ne bomo sami oz. bo verjetno še veliko drugih ljudi.

Problem: Še ni datuma, ko pa bo, bo verjetno v sezoni dopustov. Srečanje ne bo tako domače oz. privatno

Slovenja vas, Ptuj

Datum je 4.6.2017. Ravno pred začetkom glavnih dopustov. O tej lokaciji ne vem praktično nič. Moram še preveriti pri Hitrem Dirkaču kako tam zgleda, saj nimajo nobene uradne spletne strani.

 

Prva dva tedna v juliju sem jaz na dopustu, tako da Vransko zaradi tega odpade. Po vsej verjetnosti tudi Raceland, če pade na ta datum.

 • Upvote 1

Deli ta prispevek


Link to post

Prou lepa pista!

 

 

Deli ta prispevek


Link to post
Napisano (urejeno)

Samo predlog: Clenia, Pista Alberone. v Italiji, 20 minut iz Nove Gorice.

http://www.pistakartalberone.it/

nimajo restavracije, en snack bar je al nekej takega, je pa pista precej vredu.

Uredil - nivek_m

Deli ta prispevek


Link to post

Ja, pista je videti super, sem že gledal. Spet je problem datum (vsaj pri meni)

Deli ta prispevek


Link to post

a ni vec na brnk. U tujino kartat je delc. :P

Deli ta prispevek


Link to post

Daleč, ampak tej gokarti so dirkalni, ne rent kosilnce.

Deli ta prispevek


Link to post

V anketi nisem označil Pule, še pa ne pomeni da ni izključena, vse je stvar dogovora glede prevoza, ker sam ali 2 v avtu se ne bi vozil :P . Aja zakaj je pa na nedeljo? 

Deli ta prispevek


Link to post

@Matjaž Murn, od zadnjih informacij katere sem imel, kartodrom v Slovenji vasi še ne obratuje. Ni sploh infrastrukture. Zaenkrat se še pogajajo. Vprašanje je, če bo prišlo do kake spremembe pred načrtovanim terminom srečanja slo-racing članov.

Deli ta prispevek


Link to post

Sem ravno včeraj dobil odgovor, da tam najverjetneje ne bo nič. Sem črtal Slovenjo vas.

Deli ta prispevek


Link to post

@Matjaž Murn probaj se pozanimat, če bo Koperski kartodrom začel obratovati. Vem da je bil preprodan, tako da bi se zdaj znalo kaj premaknit.

Deli ta prispevek


Link to post

Js še vedno pravim, da ma Celje zakon gokarte za dirkanje.

Deli ta prispevek


Link to post

Če bo organizirano predaleč iz centralne slo. bo udeležba precej skromna . Že lansko "druženje" je bilo bolj formalnost kot zabava . Za tiste ki ste kolegi v privat življenju je bilo ok ostali in tanovi pa smo capljali malo na okoli in se postavljali od ene skupine neznancev do druge brez da bi vedeli kdo je kdo . Čisto odkrito povedano sem iz lanskega srečanja odšel z mešanimi občutki dokaj razočaran . 

 • Upvote 2

Deli ta prispevek


Link to post

To, da nimaš socialnih skilov razvitih, si v prvi fazi kriv sam. Vedno lahko pristopiš do skupine in rečeš, kdo si ti, kdo si ti, ne poznam vas, ker se skrivate za avatarji od avtomobilčkov in namišljenih sponzorjev. Zadeva je precej enostavna. Precej lahko tudi identificiraš glavne jabije. Najbol debeli, js letos prekašam Eržena in Kodermana, naprimer, mogoče tudi Terzič s svojo Dacio. Pol tista dva, ki mal škilita, Murn in Glavač. Ločil ju boš po tem, kdo nima denarnice v žepu in drži pir v rokah, slednji je Glavač. Tisti, ki bo najbol podoben opici je Fabijan. Potem maš tu še Kurenta, ki ima malo popedran glas, ampak no homo. Dopuđe ne moreš zgrešit. Vse ostalo pa niti js ne poznam. Križnik al ka je še bil un lani, z bejbo pa prstani. Mogoče letos naredimo portofolio, če sem prav napisu, s svojimi slikami zraven in interesi poleg simracinga, čeprav se po navadi itak pogovarja o tem, kdo je prehitro speljal na dirki in kako so gokarti zanič. Meni je vseeno kje je, sam pravim pa, da lokacija ne bo kriva za to, da se tebi to zdi formalni dogodek, drugim pa zabava. 

 • Upvote 8

Deli ta prispevek


Link to post
Napisano (urejeno)

Prekašaš ti mene malo morgen :DD ps: men se fučka za gokarde. Bi pa šel kak Lemans vikend or something. Pa šteka kerga že pa žar...

Uredil - mancSLO
 • Upvote 1

Deli ta prispevek


Link to post
Napisano (urejeno)

Problem nedelj je, da je premalo alkohola, oziroma preveč mačka od sobote. 

Si me pa lepo nasmejal selJčan :D:D:D

Uredil - PEK
 • Upvote 2

Deli ta prispevek


Link to post

Marjan, če maš čez 140 kil me maš. Drugače pa pozabi. :D

Deli ta prispevek


Link to post

Ej protest. Višino moraš ukalkulirat. Samo po tem je pa že Eržen v konkurenci :dodgy:.

Deli ta prispevek


Link to post

@ingange Ko sem bil jaz na prvih srečanjih daljnega leta 2008 in 2009, sem tudi bolj debelo gledal, ker nikogar nisem poznal. 

1914071_1254420958729_2541014_n.jpg?oh=f

Te skupine jih še zdaj polovico ne poznam. Potem se pa parkrat dobimo, smo šli na kakšno dirko skupaj, kdaj kakšnega spili, malo več dirkali skupaj ... pa rata lažje. 

Nikogar ne grizemo. Dobrodošli ste vsi, tudi tisti, ki mogoče ne dirkate tako pogosto pa bi mogoče odpeljali kakšno dirko z gokarti zraven ali pa samo kaj poklepetali ali spili kakšno pivo. Če boste pa vedno ždeli doma in se skrivali za svojimi avtomobilčki v avatarju, kot je to napisal SelJčan, potem si bomo pa vedno neznanci z interneta.

 • Upvote 4

Deli ta prispevek


Link to post

Jaz nisem izpolnil ankete, ker tezko planiram ali bom lahko prisel ali ne. Sem pa za cim blizje.

Deli ta prispevek


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Registriraj nov račun v naši skupnosti. Zelo je preprosto!

Register a new account

Prijavite se

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Prijavite se takoj

 • Temo prebirajo   0 uporabnikov

  Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×