• advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Nova vsebina

Prikazujem vso vsebino.

Ta tok se samodejno posodablja   

 1. V zadnji uri
 2. meni je tudi "travniška" verzija delovala BP
 3. Danes
 4. 2. Tomaž Eržen (TBRT - to be rigorously tested )
 5. Genuine LOL
 6. Včeraj
 7. "So what", tako Borut Pahor.
 8. http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3516962.page Če tole ne bo thread of the year...
 9. iRacingSim64DX11 če imaš vklopljeno v iracingu da se poganja 64 bitna različica in uporabljaš DX11.
 10. Edit > specific game settings
 11. Seveda Paddon mori, Neuville prebita guma, Tanak zamuja u bokse in kasira penale, in kdo bi si mislu, Ogier vodi. Kot da bi citroena vozu.
 12. Kapo dol @ingage, hudo izgleda!
 13. Zadnji teden
 14. Js pa o vseh mogočih dejstvo je, da tud marsikater AC posnetek na YT ne zgleda tko lepo kot ingame slika na monitorju.
 15. Seveda je vsem jasno kako je. Ampak eno je izločt PCARS iz začetne strani foruma in tja dat rF2 in Automobilisto, drugo pa je redna organizacija tedenskih dirk, kar nihče niti ne pričakuje, mnogi niti niso pripravljeni/nimajo (mo) časa tako pogosto dirkati. Torej gre predvsem za odnos do uporabnikov. Malo spremljaj na RD, kako se počasi trend obiskanosti fun dirk že obrača v prid AMS. V četrtek nas je blo z lahkoto 34 na gridu (malenkost manj, a podobno je na caterhamih) clio cup mod-a na, večini tu gor, nepoznani progi Londrina, medtem ko je AC sekcija v istem terminu nabrala komaj 15 dirkačev na Vallelunga - porsche 911 GT3 cup (en od teh tanovih je bil, nism ziher kater). Mirno lahko ponovno trdim, da si delate ogromno škodo, ko v ospredje dajete tako pomankljiv produkt, kot je AC in vizavi mirno ignorirate dostojen špil Nikogar ne silim v nič, le podajam svoje mnenje. Če postavte server za AMS, js še isti dan doniram deset ojrov Prvenstvo HD bom pa seveda normalno odpeljal do konca. Preostale proge so mi vse všeč, tko, da ni bojazni, da bom še kaj kritiziral letos za PLP si pa tud takoj zadnjič dobil lekcijo, tko, da debata ni potrebna. Lahko si pa za hec pri brazilcih počekiraš penalty sistem
 16. napačen subforum.....
 17. Obroč prodan, tema se lahko briše.
 18. Dobro da nism že koga v nakup prepričal
 19. Akcija le za SLOR člane portala! Akcija traja do 1.02.2017 -3% popusta le za sloR člane na vse TH izdelke !  KLIK! Naročilo na meil info@playgame.si se izda predračun -3% popusta, dobava od 1 do 5 dni!
 20. Meni je ta avto tako grd In ko ga vidiš zgleda cel postrani. Dobro tudi Pohorje je celo postrani pa je lepo, samo pri avtu imam rad simetrijo https://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Swindell
 21. Prav si razumel. Ne moreš jih kar tako priklopit, vem pa, da so eni kable prevezal po shemi, ki si jo prilimal in je delalo vse kot mora.
 22. Volan prodan ostale še stopalke.
 23. Kupim samo volan Ferrari alkantara edition.

 24. Simpit-ovci so bili na dogodku, na njihovi strani veliko zanimivosti
 25. Jp, javna tajna že en mesec. Bottasu je res padla sekira v med. Če je pameten bo igral super team playerja do podaljšanja pogodbe. Med drugim gre Pascal Wehrlein k Sauberju.
 26. Med treningom na donington probal brez TC ja prvič do zdaj in je hitreje dokler ne odnese zadka preveč to je problem v počas ih ovinkih kjer rabiš lahko nogo. sem probal potem še z gt3 tam pa nwm ali je res tolk teško al samo jaz ne morem
 27. 220v napajalni akbel adapter rabim za volan df pro http://www.ebay.co.uk/itm/24V-AC-Adapter-Power-Supply-for-Logitech-GT-Driving-Force-Pro-Steering-Wheel-/272274575535 za volan če ima kdo kupim takoj, hvala 031-434-225 Damjan ali info@playgame.si
 28. Earlier
 29. V8

  Dobro izgleda tole. Kako je bilo kej med dirko ? Avto, se lepo vozi ? P.S: ta črna špura (linija), ki se je ustvarila noro dobro zgleda.
 1. Naloži več aktivnosti