Skoči na vsebino

Vsa aktivnost

Ta tok se samodejno posodablja     

 1. Včeraj
 2. Formula 1

 3. Splošna debata

  Jap, trenutno smo postavili 2. Sklepam, ker sta možnosti dx9 in dx11, da potem ni avtomatsko. Pojdi pod betas in ročno izberi 1109 pa je to to ...
 4. Splošna debata

  Vidim, da sta 2 slo-racing serverja aktivna, ampak mi piše "different version". Server je na verziji 1109, jaz pa zgleda, da na 1108. Zakaj se mi avtomatsko ne updejta, če imam tako nastavljeno v Steamu ?
 5. Splošna debata - iRacing

  http://redbullglobalrallycross.com/news/features/red-bull-grc-drivers-rave-future-iracing-expansion/
 6. Project CARS 2

  Pride kdo: https://www.facebook.com/events/1903798346552077/
 7. Lastniki rFactor2

  DA
 8. Photo/Video/Stream Project CARS 2

  Povabilo: We've teamed up with Playseat and Thrustmaster to give you the chance to win 2 Playseats with Thrustmaster Wheels. Your choice of either the TX or T300RS Wheel Base, with T3PA Pedals and the TM Leather 28 GT Wheel Add-On. To enter, simply post your best photo in the comments of this post using the Project CARS 2 Photo Mode. Requirements: Car - Playseat Renault RS01 Any track and weather combo Winners will be announced on Thursday 26th October. Good luck.
 9. PC2 Time Attack Tekmovanje

  Kdor ima špil in čas, naj prosim odpelje še kak krog, dobiše tukaj, ker bom 25.10.2017 žrebal enega iz SLOR za tolažilno nagrado, ni važno da je čas TOP, važno je trenutno le sodelovanje, ker time selim v GT SPORT ker nas bo kot kaže že kmalu nad 20 voznikov, če pa se nas enako nabere še v pc2 ponavljam zgodobo oz tekmovanje! Če ima kdo kako kritiko, da mu tole ni OK, naj vseeno prosim javi, gre sicer za mojo odločitev, ker nas je trenutno na vseh sistemih ps4 pc ali x1, nič več kot 6 nas je, in nas je res bore malo, čeprav je špil zelo ok! Povdarjam še en x, če nas bo več, ponovimo zgodbo!
 10. Volanski obroči za TH volane

  OMP Corsica original OEM volan ++ quck relise za T300 ali T 500 RS 12m garancija , rabljen 50h, cena 199EUR NOVA CENA 150EUR info@playgame.si 031-434-225 Damjan možne menjave za konzole, igre, druge volane!
 11. K:Volane T300 T 500 plačilo TAKOJ!

  Iščem rabljen T300 ali T 500 razne možne menjave!
 12. Sedeži različni

  !kos za 2 dni na voljo! http://playgame.si/dirkalni-sedez-za-simulacijo-dirkanja-Race-Room-Game-Seat-RR3055-Dirkalni-Sedez?search=raceroom RACEROOM GAME SEAT RR3055 DIRKALNI SEDEŽ
 13. Na novo se lahko dobi tudi! Next Level Racing Seat Add On, additional seat GTultimate 599EUR Next Level Racing GTultimate V2 Racing Simulator Cockpit, racing cockpit 720EUR Sandberg Commander Gaming Chair 259EUR Next Level Racing F1GT Racing Simulator Cockpit 456EUR DOBAVA 1 DO 5 DNI, MOŽNE RAZNE MENJAVE ZA VOLANE KONZOLE SEDEŽE! VSE INFO NA INFO@PLAYGAME.SI ALI 031-434-225 DAMJAN
 14. Fanatec produkti

  Sej bo neki bo, če ne bo pa vinska vigred!
 15. GT3 Pack DLC

  Zunanji zvoki so top top. Ja, sm hotu napisat, da nas je Domagoj lepo razvadil v AMS, ampak si nism drznu
 16. Zadnji teden
 17. Fanatec produkti

  Trgovec za Fanatec na 20 obrokov bi nam pa zelo prav prišel v teh časih. Upam, da @play-u uspe. @57X, za kaj bi jaz kaj odpiral. Imam službo in več ne rabim. Če pa @play-u namignem, da interes za izdelke je , je pa za njega morda prej pozitiven signal, kot to, kar ti s tvojim pisanjem hočeš prikazati.
 18. GT3 Pack DLC

  Zvoki znotraj avtov tako tako (al smo razvajeni od automobiliste ajga) :D, zunaj pa lepo rohnijo sam to nam nč ne nuca Obnašanja GT3 avtov so itak preferenca posameznikov in men so dobri v tem packu. Še zmerej mi je pa ves komplet dost boljši kot v AC.
 19. GT3 Pack DLC

  Dajmo še kakšno na račun vsebine rečt. Včeraj zvečer sem po stezi pognal Bentleya, Mercedesa in Radicala. Lahko rečem, da sem.. rahlo do pretežno razočaran Predvsem me je negativno presenetil zvok. Pričakoval sem nekaj povsem drugega. Ne sami toni avtov, ki so, roko na srce, povsem ok. Zvočne razlike med avti, so slišne na prvi sluh, tu nimam pripomb. Zmotilo, me je to, da ni tistega klasičnega "grmenja" motorja, globine.. - težko je z besedo opisat Radical ima nek grafični bug, tudi sicer mi kar občutno šteka s tem DLC jem. Sem probal URD EGT in Enduracers Flat6 in je oboje smooth as silk. Vodljivi so.. klasično GT3. ..zeh tudi v rF2. FFB zadovoljiv. za kakšno bolj konkretno kritiko/pohvalo, pa sem zaenkrat premalo vozil. Grem še Corvetto sprobat. Pa Camarota, da se prepričam kako je z zvoki. Renaulta pa verjetno sploh ne bom zagnal.
 20. Fanatec produkti

  Marjan, popoldanski s.p. odpreš v parih urah. Odpri firmo, založi keš za artikle, zrihtaj kartično poslovanje, v štartu prodaj artiklov za €5000, potegn €500 plusa in po dveh tednih ugasni firmo. Heeey wait.. I might just do it myself
 21. Assetto Corsa

  @mancSLO JA potegni pac zadnje in pa predzadnjo recimo, potem pa z DDU uninstal pa rebooot v safe mode (imas opcijo v DDU). Probaj ce to kaj pomaga. Jaz sem trikrat instaliral, ker mi je vmes install failal drugic pa grafe ni OK zdetektiral sistem. Kaj je pa pri meni pomagal pa nisem cist zihr. Prej raje probaj izklopit vse tiste "gaming" stvari, kot sem zgoraj pisal.
 22. Project CARS 2

  Heh, mi je WEC prejšnji torek bolj sedel, kot tale gt3 combo. Tudi kak freez se prikrade, samo to je tudi v AC. Safty car manjka, meniji so nekoliko nelogični in občasno ti tudi tu kaj freezne. Setup share deluje, ne najdem pa jih v folderjih. Privzete nastavitve pogleda mi še vedno ne gredo. So pa borbe na blatniku stoj in glej. Itak grafika dobra. Občutek v dirkalniku fantazija. TC/ABS je samo on/off. FBB povprečen, nastavitve dirkalnika pred dirko počasne, PIT stop nastavitve se težko upravlja med dirko. Prihodnji torek WEC/ Spa: http://www.racedepartment.com/threads/pc-wec-spa-francorchamps-tue-24oct17.142494/
 23. GT3 Pack DLC

  Haha to bi kr blo ja
 24. Lastniki rFactor2

  Odgovarjam tako kot mi je dovoljeno Mam DLC, sam probal pa ga še nisem
 25. Formula 1

 26. GT3 Pack DLC

  Reč jim da ti zj namest tega enga pravga pošljejo
 27. Fanatec produkti

  Tle na slo-racing imaš z caa. 10 posto več kot pri njih na spletu na tvoje obroke že ob otvoritvi za caa. 5K prometa.(500€ plusa, nekaj od tega za šole) Poštnino za garancije vrnejo. Imajo očitno dodelano politiko poslovanja in se bo treba prilagoditi. Baza pa pri nas je, samo hoteti bo treba.
 1. Naloži več aktivnosti
×